Ελένη Μενεγάκη: Φυσικά και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης

Ελένη Μενεγάκη: Φυσικά και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης

«Στην τηλεόραση δουλεύω. Τι φαντάζεστε, ότι έχω τα μάτια μου κλειστά και σφυρίζω;», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη

Eleni_Menegaki
Καλεσμένη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» βρέθηκε χθες η Ελένη Μενεγάκη.
Τη δημοφιλή παρουσιάστρια όπως ήταν αναμενόμενο την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι οι οποίοι την ρώτησαν για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, τη σχέση της με το κοινό και τις αλλαγές.

«Δεν ένιωσα ποτέ στα σχεδόν 25 χρόνια που είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση ότι ο κόσμος δεν με αγαπάει. Μπορεί να έχουμε κάποιες χρονιές, οι οποίες δεν είναι όπως θα τις ήθελα όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά όσον αφορά στη σχέση μου με τον κόσμο δεν αισθάνομαι ότι πέρασε κρίση. Ίσα ίσα που εγώ νομίζω ότι μεγαλώνει και δυναμώνει», τόνισε η ίδια.

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τα νούμερα τηλεθέασης: «Το τι μπορεί να αλλάξω εγώ στην εκπομπή μου δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά με το τι μπορεί να κάνω εγώ και τι μου πηγαίνει και τι περιμένει ο κόσμος από μια εκπομπή στην οποία πρωταγωνιστώ, παρουσιάζω. Τα νούμερα τηλεθέασης φυσικά και τα κοιτάζω, στην τηλεόραση δουλεύω. Τι φαντάζεστε, ότι έχω τα μάτια μου κλειστά και σφυρίζω;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης