Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Η Ελένη Μενεγάκη «καλπάζει» στα νούμερα

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις - Η Ελένη Μενεγάκη «καλπάζει» στα νούμερα

Η Τετάρτη κύλησε ήρεμα σε τηλεοπτικό επίπεδο με τις εκπομπές που κατακτούν τις πρώτες θέσεις να παραμένουν αμετακίνητες

Eleni-Menegaki_Tiletheasi
Φαίνεται πώς τελικά το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που παρακολουθούσε Mega μετακινήθηκε προς τον Alpha και οι περισσότεροι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η οποία χθες Τετάρτη ξεπέρασε σε μέσο όρο το 22,3% ενώ σε τέταρτο της εκπομπής κατάφερε να σπάσει το φράγμα και του 27%.

Γενικά η Τετάρτη κύλησε ήρεμα σε τηλεοπτικό επίπεδο με τις εκπομπές που κατακτούν τις πρώτες θέσεις να παραμένουν αμετακίνητες. Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης και πάλι αναδείχτηκε πρωταθλητής με ποσοστό 22,6% ενώ πολύ καλή ήταν και η επίδοση του «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha με 20,2%.

Στη μεσημεριανή ζώνη εκτός από την Ελένη Μενεγάκη όπως προαναφέρθηκε συνεχίζει την καλή πορεία του το Shopping Star με μέσο όρο 21,6% όπως και ο Νίκος Μουτσινάς που έφτασε το 14,3%, ποσοστό πολύ υψηλό για τα δεδομένα του Open.

Περίπου στα ίδια ποσοστά κινήθηκαν τα τηλεπαιχνίδια και οι καθημερινές σειρές και σχεδόν όλοι φλέρταραν με το 15-16%. Πρώτο και πάλι με διαφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha που έφτασε στο 24,5%. Πολύ υψηλά για μια ακόμα μέρα η καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου» που έφτασε το 25,7% όπως και το «Μην Αρχίζει τη Μουρμούρα» στο ίδιο κανάλι που άγγιξε το 26,2. Στο 25% είναι ο μέσος όρος του «Τατουάζ» ενώ το Voice στον ΣΚΑΪ ήταν ο πρωταθλητής του prime time με μέσο όρο κοντά στο 29,5%.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή πορεία της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά Τα Μεσάνυχτα» που έφτασε το 18,7%. Τέλος ελαφρά ανοδική πορεία για το κεντρικό δελτίο του Open με την Έλλη Στάη να φτάνει το 6,7%.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τους πίνακες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης