Η Σμαράγδα Καρύδη μεταμορφώθηκε σε νεράιδα

Η Σμαράγδα Καρύδη μεταμορφώθηκε σε νεράιδα

Δείτε τη φωτογραφία της ηθοποιού 

karidi
Μετά τις «Μάγισσες της Σμύρνης» και το ρόλο της Κατίνας η Σμαράγδα Καρύδη ετοιμάζεται να κάνει μια ονειρική εμφάνιση για τα Χριστούγεννα στην παράσταση «Γαλάζιο Πουλί» που θα ανέβει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.



Η πρώτη φωτογραφία από την καλλιτεχνική συνάντηση της Σμαράγδας Καρύδη και του Αιμίλιου Χειλάκη αποκαλύπτει την παραμυθένια εμφάνιση της πρώτης. Η ηθοποιός είναι μια νεράιδα σε ένα παραμύθι πέρα για πέρα αληθινό. Συντροφεύει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που αναζητούν το πουλί της ευτυχίας.

Η Σμαράγδα μάλιστα ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία σχολιάζοντας: «Το βράδυ μάγισσα, το πρωί νεράιδα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το βράδυ μάγισσα το πρωί νεράιδα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ μαζί με τον αγαπημένο μου @aimilios_chilakis_official «Το Γαλάζιο Πουλί» του Μώρις Μαίτειρλινγκ Για 6 παραστάσεις. Μια παράσταση για παιδιά και όχι μόνο Ενα από τα αριστουργήματα του λυρικού και φαντασιακού θεάτρου, μια ονειροφαντασία με θέμα δύο αδελφάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που αναζητούν το πουλί της ευτυχίας, ένα πτηνό παράξενο αλλά και θαυματουργό. Μια νεράιδα θα τα συντροφεύσει σε αυτό το γεμάτο αλληγορικές περιπέτειες ταξίδι, σε μια μαγική ατμόσφαιρα, γεμάτη τοπία με πλάσματα μυστηριώδη και σαγηνευτικά πουλιά. Μια περιπλάνηση που συμβολίζει τη διαδικασία της ωρίμανσης, το κυνήγι του ανέφικτου και την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας, που τελικά κρύβεται στα απλά πράγματα και κυρίως στη ζεστασιά της οικογενειακής αγάπης. Χορευουν: Ιωάννα Παλάσκα, Έλενα Τσικαλά, Γιούργκεν Κυριάκης και Neil Andrian Blakemore (Blake) και επισης παίρνουν μερος τα παιδιά Μάρθα και Αντώνης Λυκιαρδόπουλος. Διασκευή–κείμενο | Στρατής Πασχάλης Σκηνοθεσία | Σοφία Σπυράτου Φωτισμοί | Γιώργος Τέλλος–Lighting Art Styling | Φιλιώ Νικολαΐδη Clothes by Anna veneti couture Σκίτσα | Κωνσταντίνος Έσλιν Animation | Νίκος Σούλης Οι Μουσικοί της Καμεράτας–Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής Ενορχήστρωση–Μουσική διεύθυνση | Πάνος Βλάχος 📸 by #tasosvrettos makeup/hair : @konstantinamichopanou Παραγωγή ΜΜΑ και Λυκόφως Εισητηρια Public www.megaron.gr Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του « Όλοι μαζί Mπορούμε»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης