Νάντια Μπουλέ: Ο Γιώργος Λιάγκας έχει εμμονή μαζί μου

Nadia_Mpoule

«Δεν υπάρχουν σχέσεις καθόλου για να είμαστε μια χαρά, για να είμαστε ήρεμοι», είπε η Νάντια Μπουλέ για τον  Γιώργο Λιάγκα

H Νάντια Μπουλέ είναι ένα από τα πρόσωπα που σπανίως μιλάει και σχεδόν πάντα αποφεύγει να εκτίθεται. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για θέματα που είχαν πάρει έκταση. Όταν η κουβέντα έφτασε στα προσωπικά της από τα παλιά, τότε που οι σχέσεις και οι χωρισμοί της με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης είχαν γίνει γνωστά, η Νάντια Μπουλέ φάνηκε πώς ένιωθε άβολα λέγοντας:

«Δεν ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ο καθένας τι λέει είναι άλλο… Ήμουν και σε μια ηλικία κάπως τρυφερή και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν μου συνέβαινε σήμερα θα το χειριζόμουν διαφορετικά. Θα προστάτευα περισσότερο εμένα στην όλη ιστορία. Θα προσπαθούσα να βγω αλώβητη, γιατί δεν βγήκα. Χρειάστηκα πολύ χρόνο για να ξαναβρώ τα πατήματά μου».
Για τους ανθρώπους που έχουν εμμονή μαζί της, η Νάντια Μπουλέ ανέφερε ένα περιστατικό: «Κάποια στιγμή μου είχε πει ένας δημοσιογράφος από το Star: «Σου ζητώ συγγνώμη για την περίοδο που ήμουν σε εκείνη την εκπομπή γιατί όταν έπεφτε το όνομά σου στο τραπέζι μου είχαν πει να σε κατακεραυνώνω».

Και όταν η συζήτηση έγινε πιο συγκεκριμένη είπε: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν σχέσεις καθόλου για να είμαστε μια χαρά, για να είμαστε ήρεμοι. Συνήθως δεν απαντάω, αλλά όταν υπάρχει μια εμμονή, θεωρώ ότι πρέπει να βάλω κι ένα όριο. Τότε γι’ αυτό είχα απαντήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απαντώντας σε τέτοιου είδους ανθρώπους σταματάει και το πρόβλημα. Μην το συνεχίσουμε αυτό δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό».


Απίθανη αντίδραση της Νάντιας Μπουλέ για τον Γιώργο Λιάγκα

ΣΧΟΛΙΑ

Τι σπουδαίο κάνει;

Όχι πες μας πραγματικά! Αν δεν είχες συγγενή στο χώρο της tv δεν θα υπήρχε απλά ποτέ! Χαμήλωσε την μυτούλα και μην το παίζεις δήθεν και κοιτά μημπως βρεις κάποιον ελεύθερο Αστέρα να σε περιμαζέψει για σχέση του! Μέτρα ήδη 35 χρόνια και προχωράς ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης