Πάνος Βλάχος: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

Πάνος Βλάχος: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

«Πήγαν στην Αμερική γιατί ήθελα να γίνω πιο περίεργος, να ανοίξει το μυαλό μου, να κοντραριστώ με τον καλύτερο εαυτό μου και όχι με άλλους», είπε ο Πάνος Βλάχος

Panos-Ioanna
Ο Πάνος Βλάχος πριν από τρία χρόνια άφησε την καριέρα του στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αμερική. Η κίνησή του συζητήθηκε γιατί έγινε μια χρονική περίοδο που βίωνε την απόλυτη επιτυχία στη σειρά του Alpha Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ο ίδιος παραχώρησε μια συνέντευξη στο «Omikron» και αποκάλυψε τους λόγους.

«Έφυγα γιατί ένιωθα πως θέλω νέα έμπνευση. Κάποιος μπορεί να πηγαίνει στην Αμερική επειδή πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος καλλιτέχνης στον κόσμο και ότι δεν τον χωράει η Ελλάδα. Εγώ πήγα στην Αμερική –που μπορεί να ήταν το Βερολίνο ή το Λονδίνο, απλά έτυχε να είναι η Αμερική– για να γίνω καλύτερος καλλιτέχνης. Να γίνω πιο περίεργος, να ανοίξει το μυαλό μου, να κοντραριστώ με τον καλύτερο εαυτό μου και όχι με άλλους. Αυτό που με προβληματίζει και με έχει οδηγήσει σε πολύ μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, όπως και καταστροφές, είναι ότι θέλω πάντα να έχω κάτι καινούριο να πω», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Βλάχος. 

Στην ίδια συνέντευξη ο Πάνος Βλάχος ανέφερε ότι δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή αφού την θεωρεί ιερή ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τα πιο γλυκά λόγια. Στην ερώτηση αν την είδε ποτέ ανταγωνιστικά απάντησε: Ποτέ. Η Ιωάννα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστεύω πολύ σε εκείνη. Και είναι και η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα! Οφείλω πολλές πρεμιέρες που ήμουν καλός στην Ιωάννα. Την πρώτη μου πρεμιέρα στην Επίδαυρο την οφείλω στην Ιωάννα. Το ότι ήμουν –αν ήμουν– καλός στους Βάτραχους το οφείλω στην Ιωάννα. Και άλλα πολλά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης