Θέμης Σοφός: Θαυμάζω τη γυναίκα μου Σταματίνα Τσιμτσιλή

Θέμης Σοφός: Θαυμάζω τη γυναίκα μου Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ο άντρας ο οποίος έχει τη δύναμη της ψυχής να θαυμάσει τη γυναίκα του, στέκεται στα πόδια του και είναι ισορροπημένος», λέει ο Θέμης Σοφός

Stamatina-Themis
Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Θέμης Σοφός μίλησε για την οικογένεια και τη γυναίκα του. Ο γνωστός δικηγόρος που είναι παντρεμένος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Εγώ προσωπικά, αισθάνομαι πολύ τυχερός για τη γυναίκα μου και για την μητέρα των παιδιών μου και θεωρώ ότι θα μας ευλογήσει ο Κύριος, εάν έχει πάντα αξιωμένη την οικογένειά μας, γιατί αυτή είναι το κύτταρο. Τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Η επιτυχία είναι η οικογένειά σου. Τα υπόλοιπα τα χάνεις μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Δεν τα έχεις, αυτό που έχεις είναι η οικογένειά σου», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Σοφός. 

Και πρόσθεσε: «Δεν διστάζω να θαυμάσω τη γυναίκα μου διότι δεν είναι κάτι, ούτε πολύπλοκο, ούτε δύσκολο, να το παραδεχτώ. Ο άντρας ο οποίος έχει τη δύναμη της ψυχής να θαυμάσει τη γυναίκα του, στέκεται στα πόδια του και είναι ισορροπημένος. Όποιος δεν μπορεί να το πράξει, πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του».

Ο Θέμης Σοφός μιλάει για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και λιώνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης