Δημήτρης Σκαρμούτσος: Και ο Ρέμος και η Μενούνος πλήρωσαν κανονικά για το μενού

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Και ο Ρέμος και η Μενούνος πλήρωσαν κανονικά για το μενού

«Έχουμε να κάνουμε με τα παιδιά μας. Δεν είναι ανάγκη να τα θυσιάζουμε όλα στο βωμό της τηλεθέασης», λέει ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος για το MasterChef Junior

Skarmoutos_Dimitris
Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο τον γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του σε εκπομπές μαγειρικής και πρώτη και καλύτερη το MasterChef. O ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο «MasterChef Junior» και δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια στο αν τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η Μαρία Μενούνος πλήρωσαν κανονικά τα φαγητά των γάμων τους.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε πως πλήρωσαν κανονικά και πως δεν  ήταν ανταποδωτικά. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή θα κάνει εκπομπή μαγειρικής. «Δεν την ξέρω προσωπικά αλλά ξέρω πώς της αρέσει η μαγειρική. Αν το κάνει με αγάπη τότε θα πετύχει».

Τέλος για το MasterChef Junior είπε: «Με στεναχωρεί πάρα πολύ το MasterChef Junior. Γιατί είναι μια εκπομπή που εγώ έκανα. Την είχαμε κάνει με μεγάλη χαρά και ο Λευτέρης και ο Γιάννης και η Μαρία Μπεκατώρου ήμασταν τόσο χαρούμενοι που την είχαμε κάνει. Ακόμα και σήμερα μιλάμε για το MasterChef Junior. Ήταν μια εκπομπή στην οποία είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μια εκπομπή που και τα παιδιά είχαν περάσει καταπληκτικά, οπότε στεναχωριέμαι λίγο το πως έχει γίνει τώρα. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος τα πάντα πλέον σε αυτή την τηλεόραση να είναι ριάλιτι. Έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Έχουμε να κάνουμε με τα παιδιά μας. Δεν είναι ανάγκη να τα θυσιάζουμε όλα στο βωμό της τηλεθέασης».

Δημήτρης Σκαρμούτσος για MasterChef Junior: Έχουμε να κάνουμε με παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης