Ελένη Μενεγάκη: Τα μπότοξ και τα υαλουρονικά είναι για εμάς...

Ελένη Μενεγάκη: Τα μπότοξ και τα υαλουρονικά είναι για εμάς...

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση για τις πλαστικές στα καλλιστεία με αφορμή την εκλογή της Ιωάννας Μπέλλα

Eleni_Menegaki
Μετά από οχτώ χρόνια απουσίας τα καλλιστεία επέστρεψαν στην τηλεόραση από τη συχνότητα του Makedonia TV. Νικήτρια των φετινών καλλιστείων αναδείχτηκε η Ιωάννα Μπέλλα. Πριν από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία η Ιωάννα είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Next Top Model από το οποίο απορρίφθηκε καθώς έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις τόσο στο στήθος όσο και στα χείλη. Μάλιστα οι κριτές ήταν πολύ αυστηροί μαζί της.

Βεβαίως όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα συζητήθηκε εντόνως στις τηλεοπτικές εκπομπές. Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία για πολλά χρόνια παρουσίαζε τον διαγωνισμό ομορφιάς, ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της, ποια είναι η γνώμη της.

«Εγώ στα δέκα χρόνια που έκανα καλλιστεία, εκτός από κάποιες μυτούλες αν τις καταλάβαινες… αυτό απασχολούσε τη γυναίκα τότε. Δεν απασχολούσαν τα κορίτσια κάτι άλλο… Τα μπότοξ, τα υαλουρονικά είναι για εμάς, στις ηλικίες μας… Δεν είναι για κοριτσάκια είκοσι χρονών. Διαφωνώ, δεν ξέρουμε από τα είκοσι που θα κάνουμε ρυτίδες για να κάνουμε… άλλες ρυτίδες θα κάνω εγώ, και άλλες ο άλλος… Δεν υπήρχαν τότε τέτοια να φουσκώνουν τα χείλη τους…», είπε χαρακτηριστικά.


Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση για τις πλαστικές στα καλλιστεία
Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση για τις πλαστικές στα καλλιστεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης