My Style Rocks: Τηλεθεάτρια τα «χώνει» στις παίκτριες για το στιλ τους

My Style Rocks: Τηλεθεάτρια τα «χώνει» στις παίκτριες για το στιλ τους

«Σας παρακαλώ, ξυπνήστε λίγο τα κορίτσια γιατί είναι πολύ απλές όλες τους», έγραψε τηλεθεάτρια στον κριτή Στέλιο Κουδουνάρη

spurolpoulou
Shopping Star, My Style Rocks, Next Top Model. Και τα τρία ριάλιτι, που ασχολούνται αποκλειστικά με τη μόδα. Και τα τρία έχουν το κοινό τους. Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ένας εκ των κριτών ο Στέλιος Κουδουνάρης διάβασε on camera ένα μήνυμα, που του έστειλε τηλεθεάτρια, και αφορούσε τα κορίτσια του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα, η τηλεθεάτρια εξέφρασε την άποψη, ότι τα κορίτσια του διαγωνισμού δεν προτείνουν ένα ιδιαίτερο στιλ, αλλά κάνουν εμφανίσεις χωρίς έμπνευση.

«Θα σου διαβάσω ένα μήνυμα. Είναι ένα μήνυμα που μου έστειλε μία τηλεθεάτρια η οποία λέει: “Σας παρακαλώ, ξυπνήστε λίγο τα κορίτσια γιατί είναι πολύ απλές όλες τους. Εμείς που παρακολουθούμε αυτό το show, το βλέπαμε πέρσι γιατί όσο πετυχημένα ή όσο αποτυχημένα ήταν τα ντυσίματά τους, είχαν πραγματικά κάτι να προτείνουν. Αυτό το show ήταν έμπνευση για όλες εμάς τις απλές κοπέλες, ενώ φέτος οι περισσότερες λέμε πως κάτι τέτοιο το φοράω και μόνη μου”», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

My Style Rocks: Το μήνυμα της τηλεθεάτριας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης