Έλντα Πανοπούλου: Μορφώσου αν θες να γίνεις ηθοποιός

Έλντα Πανοπούλου: Μορφώσου αν θες να γίνεις ηθοποιός

«Μορφώσου λιγάκι, μάθε ποιος είναι ο Σαίξπηρ, ποιος είναι ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής, τι σημαίνει ποίηση, και τότε θα σου βγάλω το καπέλο», είπε η ηθοποιός για όσους πηγαίνουν στα talent shows

Elda_panopoulou
Με τον δικό της ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που πηγαίνουν στα talent shows. Εύστοχη και ευγενής μιλώντας στην κάμερα του Πρω1νό είπε χαρακτηριστικά σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

«Αν μέσα από τα talent shows υπάρχουν άνθρωποι που εκτός από το βγάλουν ένα νέο προϊόν το αγαπάνε κιόλας τότε κακώς υπάρχουν» και συνέχισε: «Αν είναι απλώς ένα καταναλωτικό κατασκεύασμα προκειμένου να έχουμε φθηνό τηλεοπτικό χρόνο τότε θα με βρείτε λίγο αντίθετη. Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανένα να ασχοληθεί με το χώρο. Δεν του είναι ανάγκη γιατί αν του ήταν με το που τελείωνε το σχολείο θα σπούδαζε μια ανώτερη δραματική σχολή γιατί θα ήθελε να γίνει ηθοποιός. Μπορεί να του γεννηθεί η ανάγκη. Μην είμαστε κατηγορηματικοί. Να έχει δουλειά στη δουλειά μας αλλά να σπουδάσει λίγο. Μορφώσου λιγάκι, μάθε ποιος είναι ο Σαίξπηρ, ποιος είναι ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής, τι σημαίνει ποίηση, και τότε θα σου βγάλω το καπέλο. Θα υποκλιθώ μπροστά σου και θα σε πάρω και στη δουλειά γιατί σημαίνει ότι γνώρισες την τέχνη μου έστω και ξώφαλτσα αλλά την αγάπησες».


Έλντα Πανοπούλου 21/9
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης