Έλντα Πανοπούλου: Μορφώσου αν θες να γίνεις ηθοποιός

Elda_panopoulou

«Μορφώσου λιγάκι, μάθε ποιος είναι ο Σαίξπηρ, ποιος είναι ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής, τι σημαίνει ποίηση, και τότε θα σου βγάλω το καπέλο», είπε η ηθοποιός για όσους πηγαίνουν στα talent shows

Με τον δικό της ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που πηγαίνουν στα talent shows. Εύστοχη και ευγενής μιλώντας στην κάμερα του Πρω1νό είπε χαρακτηριστικά σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

«Αν μέσα από τα talent shows υπάρχουν άνθρωποι που εκτός από το βγάλουν ένα νέο προϊόν το αγαπάνε κιόλας τότε κακώς υπάρχουν» και συνέχισε: «Αν είναι απλώς ένα καταναλωτικό κατασκεύασμα προκειμένου να έχουμε φθηνό τηλεοπτικό χρόνο τότε θα με βρείτε λίγο αντίθετη. Δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κανένα να ασχοληθεί με το χώρο. Δεν του είναι ανάγκη γιατί αν του ήταν με το που τελείωνε το σχολείο θα σπούδαζε μια ανώτερη δραματική σχολή γιατί θα ήθελε να γίνει ηθοποιός. Μπορεί να του γεννηθεί η ανάγκη. Μην είμαστε κατηγορηματικοί. Να έχει δουλειά στη δουλειά μας αλλά να σπουδάσει λίγο. Μορφώσου λιγάκι, μάθε ποιος είναι ο Σαίξπηρ, ποιος είναι ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής, τι σημαίνει ποίηση, και τότε θα σου βγάλω το καπέλο. Θα υποκλιθώ μπροστά σου και θα σε πάρω και στη δουλειά γιατί σημαίνει ότι γνώρισες την τέχνη μου έστω και ξώφαλτσα αλλά την αγάπησες».


video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Το αυτονόητο είπε

Μπορεί να μην έπαιξε Σαίξπηρ και Ευριπίδη αλλά ταλέντο έχει η γυναίκα και θεατρική κατάρτιση.

Μαιρη

Σωστη

Σοφια

Μια χαρά τα λέει η Έλντα . Ας μορφωθούν και μετά ας δουλέψουν σκληρά για το όνειρο τους .

Τελος.

Ντανος και ξερο ψωμι.

rou

πρωινάδικο και το ρετιρέ έκανες βρε Ελντα .... !!!

Akis

Ασε μας ρε Ελντα. Είδαμε και εσένα που ξέρεις εσύ τον Σοφοκλή και τον Σαίξπηρ. Τόσο κουλτούρα πχιά, από αδικία δεν έχεις πάρει ακόμα το όσκαρ. Για ηθοποιός σε μία κακόμοιρη χώρα μιλάμε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης