Ιωάννα Λίλη: Αναλαμβάνει την παρουσίαση γνωστού ριάλιτι

Ιωάννα Λίλη: Αναλαμβάνει την παρουσίαση γνωστού ριάλιτι

Για το κανάλι Epsilon 

lili-rasta
Το Epsilon tv συνεργάζεται με την NBCUniversal και φέρνει στη χώρα μας για πρώτη φορά, το reality που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αμερική και που μπορεί να σου... αλλάξει τη ζωή. Το «Revenge Body», όπως είναι το τίτλος του, αναλαμβάνει να «μεταμορφώσει» τους συμμετέχοντες και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών να τους «ξαναδώσει πίσω τη χαμένη τους ζωή». Σήμερα το κανάλι με δελτίο τύπου ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Λίλη αναλαμβάνει την παρουσίαση του. 


Διαβάστε το δελτίο τύπου:


«Η Ιωάννα Λίλη σε κάθε επεισόδιο, θα υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μία εξαιρετικά ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Άνθρωποι που εξαιτίας της έντονης κριτικής από το περιβάλλον τους έχουν πάψει να πιστεύουν στον εαυτό τους και έχουν χάσει την αισιοδοξία τους και την αυτοπεποίθησή τους. Συνήθως πρόκειται για υπέρβαρα άτομα αλλά στο «Revenge Body» θα δούμε και διαφορετικές περιπτώσεις. Είτε όμως πρόκειται για υπέρβαρα άτομα, είτε όχι, ο στόχος όλων είναι ένας. Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί -εξωτερικά και εσωτερικά -και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Να κερδίσουν τη ζωή τους πίσω.

Η Ιωάννα αναλαμβάνει να συζητήσει μαζί τους και να εντοπίσει τους λόγους που οδήγησαν τον καλεσμένο σε μια δυσμενή για εκείνον κατάσταση. Συνήθως, πρόκειται για κάποιο άτομο από το στενό τους περιβάλλον, γονιός, φίλος ή σύντροφος ο οποίος τους ασκεί έντονη κριτική και με τη συμπεριφορά του, τους υποτιμά.

Η ώρα της εκδίκησης όμως έφτασε! Από το σημείο αυτό και μετά, το ταξίδι της «μεταμόρφωσης» ξεκινά. Μια ομάδα από γυμναστές, beauty experts, life coaches αλλά και γιατρούς, αναλαμβάνει να βοηθήσει τον καλεσμένο μας να πετύχει το στόχο του. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, το αντίθετο είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αξίζει όμως να δεχτεί κανείς την πρόκληση, να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να κερδίσει αυτό που του αξίζει!

Μετά την κούραση και την προσπάθεια έρχεται η ανταμοιβή. Στο τέλος κάθε επεισοδίου, διοργανώνεται ένα μεγάλο πάρτυ, όπου μεταξύ άλλων θα βρίσκεται και το άτομο το οποίο ο καλεσμένος μας «φοβάται» πιο πολύ. Αυτός που του άσκησε την τόσο έντονη κριτική θα έρθει αντιμέτωπος με ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν το περιμένει.

Κλείσιμο
Έτσι, ο μεγαλύτερος επικριτής τους θα αποτελέσει το καλύτερο κίνητρο για τη «μεταμόρφωσή» τους!

«Revenge Body» με την Ιωάννα Λίλη, από τη νέα σεζόν στο Epsilon tv που αλλάζει». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης