Ο Γιώργος Χρανιώτης απαντά στις ανακρίβειες τηλεοπτικής εκπομπής σχετικά με τον γάμο του

Ο Γιώργος Χρανιώτης απαντά στις ανακρίβειες τηλεοπτικής εκπομπής σχετικά με τον γάμο του

Πόσο έτων είναι η νύφη και ο γαμπρός; 

Xraniotis_Geeorgia
Στον Πάνορμο της Τήνου παντρεύτηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα το Σάββατο που μας πέρασε. Ο συγκεκριμένος γάμος είναι από αυτούς που συζητήθηκαν πολύ τόσο πριν όσο και μετά το μυστήριο.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά στον Ant1  αναφέρθηκαν στην είδηση  με το ρεπορταζ όμως, όπως αποδείχθηκε, να είναι λιγάκι ανακριβές. Αναφερόμενοι λοιπόν στο ζευγάρι είπαν πως η νύφη είναι 23 ετών και ο δημοφιλής ηθοποιός 46-47. Ανέφεραν επίσης πως το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Τήνο καθώς είναι το μέρος που γνωρίστηκαν, και από τους τρείς κουμπάρους οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ανέφεραν μόνο τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.


Αυτά άκουσε η Ευγενία Σαμαρά και είπε να αποκαταστήσει την αλήθεια. Δημοσίευσε λοιπόν ένα instastory κάνοντας tag τα ονόματα των δημοσιογράφων Κώστα Τσουρό και Σοφία Τούντουρη θέλοντας να τους ενημερώσει για τις πραγματικές ηλικίες και το love story του ζευγαριού. Ο Γιώργος Χρανιώτης λοιπόν είναι 44 χρονών και η Γεωργία Αβασκαντήρα 30 ενώ δε γνωρίστηκαν στην Τήνο αλλά στην Αθήνα πριν 3,5 χρόνια.


Το εν λόγω story μάλιστα αναδημοσίευσε και ο ηθοποιός.

35474030_2244845328860763_5683919634596626432_n-576x1024




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης