H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς έχει περάσει τον Μάκη Παντζόπουλο της στο κινητό της

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς έχει περάσει τον Μάκη Παντζόπουλο της στο κινητό της

«Εγώ λέω σε αυτούς που με ξέρουν και δεν είναι συγγενείς μου, σας παρακαλώ πολύ μη με γράφετε Μενεγάκη, γράψτε πυγολαμπίδα», είπε η παρουσιάστρια

Eleni_Menegaki
Πώς έχεις γραμμένο το σύντροφο σου στο κινητό σου; Πόσο συχνά μιλάς μαζί του στο τηλέφωνο; Ο Θοδωρής Μαραντίνης όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο Down Town μιλάει στο τηλέφωνο με τη Σίσσυ Χρηστίδου 20 φορές ενώ την έχω γραμμένη στο κινητό του «Σισσάκι».

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή στάθηκαν αφορμή για να ανοίξει κουβέντα στην εκπομπή Ελένη για τα ψευδώνυμα στα κινητά τους και την επικοινωνία των ζευγαριών.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο τον έχει αποθηκευμένο με emoticons, χωρίς όνομα. Ανέφερε επίσης πως τα παιδιά της που έχουν κινητό, δηλαδή ο Άγγελος και η Λάουρα, την έχουν αποθηκευμένη διαφορετικά. «Το κορίτσι θα σας πω…”μανούλα και τσακ καρδούλα” . Το αγόρι δε θα σας πω», ενώ μετά τα γέλια των συνεργατών της και την αναφορά της Ελιάνας ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα και να την έχουν αποθηκεύσει «Ελένη Μενεγάκη», η παρουσιάστρια προέβη σε ακόμα μια αποκάλυψη.

«Εγώ λέω σε αυτούς που με ξέρουν και δεν είναι συγγενείς μου, σας παρακαλώ πολύ μη με γράφετε Μενεγάκη, γράψτε πυγολαμπίδα, ότι θέλετε, αλλά μη με γράψετε Μενεγάκη. Μη βάλετε Μενεγάκη αυτό ζητάω σε όσους έχουν το κινητό μου, στους ελάχιστους».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης