Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας εκδηλωτικός σύζυγος

natali-gkountaras

Να πώς ευχήθηκε χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωή του χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας άνδρας που αγαπάει τη γυναίκα του και δεν διστάζει να της το δείχνει δημόσια. Ο γνωστός δημοσιογράφος ευχήθηκε χρόνια πολλά στη σύζυγό του Ναταλί Κάκαβα για τα γενέθλιά της με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο.

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών τις οποίες συνόδεψε με το εξής μήνυμα: «Αυτό το μικρό-γλυκό και όμορφο κοριτσάκι σήμερα έχει γενέθλια... Αυτό το όμορφο κοριτσάκι μεγάλωσε και κάνει καθημερινά ευτυχισμένους 3 ωραίους άνδρες... Ναταλί αστέρι. Ο Γρηγόρης, ο Οδυσσέας και ο Μάρκος σου εύχονται να είσαι πάντα δυνατή, ευτυχισμένη, χαμογελαστή και να τους προσέχεις...! Σε αγαπάνε πολύ-πολύ και θα είναι πάντα δίπλα σου... Και όπως είχε πει και ο Αριστοτέλης: “Η αγάπη αποτελείται από μια ψυχή,που κατοικεί σε δύο σώματα...”».

Αυτό το μικρό-γλυκό και όμορφο κοριτσάκι σήμερα έχει γενέθλια...🥂✔️Αυτό το όμορφο κοριτσάκι μεγάλωσε και κάνει καθημερινά ευτυχισμένους 3 ωραίους άνδρες...💙✔️Ναταλί αστέρι✨,ο Γρηγόρης,ο Οδυσσέας και ο Μάρκος σου εύχονται να είσαι πάντα δυνατή,ευτυχισμένη, χαμογελαστή και να τους προσέχεις...❤️‼️Σε αγαπάνε πολύ-πολύ και θα είναι πάντα δίπλα σου...💞✔️Και όπως είχε πει και ο Αριστοτέλης:’’Η αγάπη αποτελείται από μια ψυχή,που κατοικεί σε δύο σώματα...’’

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις

ΣΧΟΛΙΑ (2)

wer

Δεν είναι εκδηλωτικός. Μ@λ@κ@ς είναι....

Souzi

Γιατί τον λες [...] επειδή μερικές φορες [...] ? ντροπή σου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης