Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας εκδηλωτικός σύζυγος

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας εκδηλωτικός σύζυγος

Να πώς ευχήθηκε χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωή του χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της

natali-gkountaras
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας άνδρας που αγαπάει τη γυναίκα του και δεν διστάζει να της το δείχνει δημόσια. Ο γνωστός δημοσιογράφος ευχήθηκε χρόνια πολλά στη σύζυγό του Ναταλί Κάκαβα για τα γενέθλιά της με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο.

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών τις οποίες συνόδεψε με το εξής μήνυμα: «Αυτό το μικρό-γλυκό και όμορφο κοριτσάκι σήμερα έχει γενέθλια... Αυτό το όμορφο κοριτσάκι μεγάλωσε και κάνει καθημερινά ευτυχισμένους 3 ωραίους άνδρες... Ναταλί αστέρι. Ο Γρηγόρης, ο Οδυσσέας και ο Μάρκος σου εύχονται να είσαι πάντα δυνατή, ευτυχισμένη, χαμογελαστή και να τους προσέχεις...! Σε αγαπάνε πολύ-πολύ και θα είναι πάντα δίπλα σου... Και όπως είχε πει και ο Αριστοτέλης: “Η αγάπη αποτελείται από μια ψυχή,που κατοικεί σε δύο σώματα...”».

Αυτό το μικρό-γλυκό και όμορφο κοριτσάκι σήμερα έχει γενέθλια...🥂✔️Αυτό το όμορφο κοριτσάκι μεγάλωσε και κάνει καθημερινά ευτυχισμένους 3 ωραίους άνδρες...💙✔️Ναταλί αστέρι✨,ο Γρηγόρης,ο Οδυσσέας και ο Μάρκος σου εύχονται να είσαι πάντα δυνατή,ευτυχισμένη, χαμογελαστή και να τους προσέχεις...❤️‼️Σε αγαπάνε πολύ-πολύ και θα είναι πάντα δίπλα σου...💞✔️Και όπως είχε πει και ο Αριστοτέλης:’’Η αγάπη αποτελείται από μια ψυχή,που κατοικεί σε δύο σώματα...’’

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης