Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρόταση που δέχτηκε από τον Λαζόπουλο και απάντησε αρνητικά

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρόταση που δέχτηκε από τον Λαζόπουλο και απάντησε αρνητικά

Δεν ένιωθε έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα  

oNl43jYigsmMsngiyOCT
Μετά την απόφαση του Γιώργου Αγγελόπουλου να δοκιμαστεί στην υποκριτική και να τον δούμε στην πετυχημένη σειρά του Alpha, Τατουάζ, φαίνεται πως κάποιοι θέλησαν να τον δουν και στο θεατρικό σανίδι. 


Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV, ο Ντάνος δέχτηκε πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο, την οποία και αρνήθηκε. Συγκεκριμένα, ο Λαζόπουλος είχε ως αρχική ιδέα, ο νικητής του περσινού Survivor 
να ενσαρκώσει τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Χτυποκάρδια στο Θρανίο. Παρόλα αυτά, ο Ντάνος δεν ένιωθε έτοιμος γι’ αυτό το βήμα κι έτσι απάντησε αρνητικά.


«Θα ακουστεί για πρώτη φορά αυτό που θα πούμε εδώ στην εκπομπή. Η πρώτη σκέψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη σκέψη, λοιπόν, του Λάκη Λαζόπουλου να πρωταγωνιστήσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Επικοινώνησε μαζί του, του έγινε η πρόταση, του είπε ότι τον θέλει για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα», ανέφερε η δημοσιογράφος.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης