Αθηνά Οικονομάκου: Σέξι και αποκαλυπτική 2,5 μήνες μετά τη γέννα

Αθηνά Οικονομάκου: Σέξι και αποκαλυπτική 2,5 μήνες μετά τη γέννα

Η πολύ δραστήρια στα social media Αθηνά μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες της από επαγγελματική της δουλειά στο Σούνιο

Athina_Oikonomakou1
Ούτε τρεις μήνες δεν έχουν περάσει από τότε που η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο τον γιο της και η ηθοποιός όχι μόνο έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της αλλά είναι πιο όμορφη και σέξι από ποτέ. Η πολύ δραστήρια στα social media Αθηνά μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες της από επαγγελματική της δουλειά στο Σούνιο.

H Αθηνά Οικονομάκου παρευρέθηκε σε εκδήλωση μεγάλης εταιρείας καλλυντικών, ως μια από τις επίσημες παγκόσμιες influencers του Οίκου. Εκεί κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις και να είναι ίσως η πιο καλοντυμένη και όμορφη παρουσία. Η ηθοποιός έκανε δύο διαφορετικές εμφανίσεις και τις μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ενδυματολογικός της σύμμαχος ήταν η στιλίστρια και φίλη της Νικόλ Παναγιώτου, όπου επιμελήθηκε τις εμφανίσεις της και ήταν μαζί της σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού. Στην πρώτη εμφάνιση, το πρωί στην πισίνα για μπάνιο και για τη φωτογράφιση φόρεσε λευκό ολόσωμο μαγιό και φούστα με αποκαλυπτικά ανοίγματα, την οποία έβγαλε αργότερα και πρόσθεσε από πάνω από κιμονό, όλα του brand Irene Angelopoulos.

Athina_Oikonomakou


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης