Σπύρος Φωκάς: Κοντινός μου άνθρωπος πήγε στην τράπεζα και μου σήκωσε όλα τα λεφτά

Spyros_Fokas

«Ζούμε με μια σύνταξη 600 ευρώ και προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς», αποκάλυψε ο ηθοποιός

Για τον οικονομικό Γολγοθά που βιώνει τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Σπύρος Φωκάς. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso είπε: «Έφυγα οριστικά από την Αθήνα, γιατί ήταν θέμα επιβίωσης για εμένα και τη γυναίκα μου. Ζούμε με μια σύνταξη 600 ευρώ και προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς».

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου ζούσαν σε ένα σπίτι στην Πετρούπολη, αλλά τα απλήρωτα ενοίκια και οι αυξημένες ανάγκες τους ανάγκασαν να φύγουν από την Αθήνα και να πάνε να ζήσουν στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας, όπου έχουν ένα δικό τους σπίτι. «Ευτυχώς και οι δυο είμαστε λιτοδίαιτοι και δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά», αποκαλύπτει ο Σπύρος Φωκάς και συμπληρώνει: «Έχω μια μικρή σύνταξη 600 ευρώ. Με αυτό ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς».

Για την απόφασή τους να φύγουν από την Αθήνα ανέφερε: «Έπρεπε να το κάνουμε γιατί ήταν οικονομική ανάγκη. Δεν μπορείς να επιβιώσεις στην Αθήνα. Τα έξοδα έτρεχαν και δεν ξέραμε πώς να τα καλύψουμε».

Τέλος, μιλώντας για τα χρήματα που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια από τη δουλειά του και θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή, δήλωσε: «Φυσικά και απέκτησα χρήματα. Όμως μου έτυχε μια στραβή. Ένα πολύ δικό μου πρόσωπο πήγε στην τράπεζα και σήκωσε όλα όσα είχα αποταμιεύσει. Έτσι έχασα τα πάντα».

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Βαγκ

Ψέμματα προφανώς. Εύκολα νιάτα δύσκολα γεράματα...

Γιωργος

Δε μας τα λες καλά ρε Σπύρο. Πως σήκωσε τα λεφτά σου από δικό σου λογαριασμό? Και στο φινάλε πες ότι έγινε, εσύ το άφησες να περάσει έτσι?

Νηκος Καβαντζακις

Το αλτερ εγκο τα σηκωσε τα μπικικινια

΄Ασε ρε

κλάψα. Ντόλτσε βίτα με μ...@ρες στα νιάτα. Κουμάντο τίποτε. Λάι-λάι λουλού όλη μέρα και στο τέλος δε με φτάνουν τα 600 και στ' 'φαγε και ο συγγενής...

Γιωργος

Σου πήρε δανεικά και δεν σου τα γύρισε.

@

Εσύ τι είσαι, συγγενής του ή δικηγόρος του, ή ο ίδιος;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης