Η Σοφία Βογιατζάκη μιλάει χωρίς κόμπλεξ για τα κιλά της και εξηγεί πώς τα πήρε

Η Σοφία Βογιατζάκη μιλάει χωρίς κόμπλεξ για τα κιλά της και εξηγεί πώς τα πήρε

«Και στα λίγα κιλά είμαι καλά, και στα πολλά κιλά είμαι καλά», λέει η ηθοποιός μιλώντας για τα κιλά της

sofia_vogiatzaki
Η Σοφία Βογιατζάκη είναι μια γυναίκα που διακρίνεται για το χιούμορ και το ταλέντο της. Καλεσμένη στην εκπομπή Dot μίλησε για τα κιλά της αλλά και το πώς νιώθει με την εικόνα της.

Η Σοφία αποκάλυψε πώς πήρε τα πρώτα κιλά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήθελα να γίνω χορεύτρια μικρή, έχω κάνει μπαλέτο κλασικό και ενόργανη γυμναστική χρόνια μικρή. Στα 17 σπάω τον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, θρύψαλα. Μένω τεσσεράμισι μήνες σε ακινησία με γύψο και βάζω 19 κιλά. Από εκεί και μετά ξεκινά ο Γολγοθάς, να τα χάσω, να τα ξαναβάλω, να τα χάσω, να τα ξαναβάλω. Και κάποια στιγμή λέω εντάξει, ΟΚ, ήμουν σε ένα νορμάλ μέγεθος, όχι κόκκαλο αλλά ούτε και χοντρή και λέω θα δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή.

Όσο για το πώς νιώθει με την εικόνα της; «Μετά ήρθε το “Είσαι το ταίρι μου”, απενεχοποιηθήκαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη, με χαρά και ευτυχία κατεβήκαμε με τα πανό στην Ομόνοια και πανηγυρίζαμε το φιλί του Γεωργούλη και της Βίκυς. Δεν είχα ποτέ η ίδια θέμα με την εμφάνιση. Και στα λίγα κιλά είμαι καλά, και στα πολλά κιλά είμαι καλά. Γενικώς οι άνθρωποι μου έχουν δώσει πολύ αγάπη, και οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου και οι συνεργάτες μου και τα γκομενικά μου κατά καιρούς. Είναι και πόσο επιτρέπεις στον άλλον να σε δει διαφορετικά. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, δεν αφήνεις στον άλλον περιθώριο να σε δει κάπως αλλιώς».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη της Σοφίας Βογιατζάκη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την ομοιότητά της με τη Νetta, τον άθλο της Φουρέιρα και άλλα πολλά...

Σοφία Βογιατζάκη:"Μου την πέφτουν 30άρηδες και ντρέπομαι". | DoT | DownTown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης