Το «καρφί» της Γιάννας Τερζή λίγες ώρες πριν από τον τελικό της Eurovision

Το «καρφί» της Γιάννας Τερζή λίγες ώρες πριν από τον τελικό της Eurovision

Με το δικό της διακριτικό και έμμεσο τρόπο «καρφώνει» την προχειρότητα των Πορτογάλων που δεν έδωσαν σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

gianna_terzi
Μία με τα πυροτεχνήματα που δεν εμφανίζονται τη σωστή στιγμή, μία με τις εναλλακτικές επιλογές που έδωσε αλλά απορρίφθηκαν, η Γιάννα Τερζή σίγουρα δεν έχει αφήσει ασχολίαστη την οργάνωση και την έλλειψη αυτής στη φετινή Eurovision. Με το δικό της διακριτικό και έμμεσο τρόπο «καρφώνει» την προχειρότητα των Πορτογάλων που δεν έδωσαν σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση το λάθος δεν ήταν καθόλου λεπτομέρεια ούτε χρειαζόταν να επιστήσει κάποιος πολύ την προσοχή του για να το εντοπίσει. Αντί λοιπόν να γραφθεί κανονικά το όνομά της στους τίτλους «Yianna», είδαμε στις οθόνες μας το «Yanni Terzi», όνομα ιδιαίτερα οικείο βέβαια για εμάς, καθώς παραπέμπει αμέσως στον πατέρα της φετινής μας εκπροσώπου.

Το λάθος αυτό σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες των social media, αλλά και από την ίδια με μεγάλη δόση χιούμορ. Έχοντας πλέον απαλλαχθεί από το άγχος της απόδοσής της στον τελικό του Σαββάτου, μπόρεσε να ανακτήσει το χιούμορ της και να κάνει το παρακάτω Instagram story.



Έχοντας φωτογραφήσει την οθόνη της και κυκλώνοντας το επίμαχο λάθος, έκανε το hashtag #Γιαννάκης και έγραψε «Όταν τελικά βλέπεις το όνομά σου στην αναμετάδοση της Eurovision, αλλά… oops».

πηγή: peoplegreece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης