Το πρώτο μήνυμα της Όλγας Φαρμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Το πρώτο μήνυμα της Όλγας Φαρμάκη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

«Ένας δύσκολος στίβος μάχης και ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία...», έγραψε η fashion blogger

Olga_Farmaki
Η Όλγα Φαρμάκη ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδας των Διασήμων στο φετινό Survivor, όμως, η ψυχολογική πίεση που ένιωθε το τελευταίο διάστημα την έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η fashion blogger επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης και, μέχρι σήμερα, δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση στα social media.

Το πρώτο της μήνυμα ήρθε το πρωί της Πέμπτης, μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε από το στίβο μάχης του παιχνιδιού, ενώ την ανάρτησή της συνόδευε το εξής μήνυμα: «Ένας δύσκολος στίβος μάχης και ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου για την Αγάπη σας, και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ένα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά. Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει».

Ενας δύσκολος στίβος μάχης και ενα ταξίδι γεμάτο όμορφες εμπειρίες. Καλές ή κακές δεν έχει σημασία γιατί όλα γίνονται για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο που είμαστε και να τις αξιοποιήσουμε στον πραγματικό στίβο της ζωής. Καλημέρα φίλοι μου χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω ❤Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απ τη καρδιά μου για την Αγάπη σας , και για τον πολύτιμο χρόνο σας που αφιερώσατε για να μου αφήσετε ενα όμορφο σχόλιο υποστήριξης! Να είστε πάντα καλά ❤Η αγάπη σας με έχει συγκινήσει 🙏🏼 . . •photo credits @yayhann #survivor2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ○∠g∧ F∧rm∧k∣ ∤ (@olgafarmaki) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης