Φαίη Σκορδά: Πώς τα γράφεις αυτά όταν δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα;

Φαίη Σκορδά: Πώς τα γράφεις αυτά όταν δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα;

Έξαλλη η παρουσιάστρια με δημοσίευμα περιοδικού που την θέλει σε σχέση με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο - Αποκάλυψε πως έστειλε το θέμα στο δικηγόρο της

Fay_Skorda
Σε έντονο ύφος ξεκαθάρισε η Φαίη Σκορδά τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, κάνοντας γνωστό ότι κινήθηκε νομικά!
Κατά την διάρκεια της εκπομπής την Τετάρτη, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που την θέλει ζευγάρι με τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, τον πρώην σύζυγο της Νικόλ Κοτοβός.

«Η Ελεάνα το πρωί με ρώτησε “καλά, γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε”. Πραγματικά σας λέω έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου. Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή. Λέω “στείλε μου τώρα τις φωτογραφίες!”. Πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά», ανέφερε η Φαίη.

Θέλοντας, μάλιστα, να βάλει οριστικά τέλος σε όσα λέγονται για εκείνη, συνέχισε: «δεν είναι αστείο! Μπορεί μεταξύ μας να γελάμε, μην κάνεις πλάκα στον αέρα γιατί δεν είναι αστείο. Γράφουν για έναν άνθρωπο τον οποίο τον γνωρίζω μόνο από ρεπορτάζ που έχουμε δείξει στην εκπομπή, ενώ στη ζωή μου, ποτέ μα ποτέ, δεν τον έχω γνωρίσει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο! Και άλλες φορές έχω διαβάσει και για τον Άκη Πετρετζίκη, και το λέει και εδώ μέσα. Τον Άκη τον έχω δει εκτός εκπομπής, δύο με τρεις φορές. Τον έβλεπα μόνο στον αέρα… Πώς τα γράφεις αυτά; Όταν εγώ δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα; Μα πώς;».

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Κλείσιμο
Peoplegreece.com - Η Φαίη Σκορδά για τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Βικγόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης