Η Φαίη Σκορδά για τη διαμάχη Σπυροπούλου- Σταμάτη: «Δεν λέει ψέματα η Σάσα»!

Η Φαίη Σκορδά για τη διαμάχη Σπυροπούλου- Σταμάτη: «Δεν λέει ψέματα η Σάσα»!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε καταθέσει αγωγή κατά της Σάσας Σταμάτη για συκοφαντική δυσφήμιση

IMG_1784
Στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σάσα Σταμάτη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδας της μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής Ooh La La και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την κόντρα της με την Σάσα Σταμάτη και την ιστορία με την αγωγή που της είχε κάνει. Η Κωνσταντίνα μίλησε για το περιστατικό ενώ όταν της ανέφερε ο δημοσιογράφος ότι η Σάσα υποστηρίζει πως δεν της σήκωνε τα τηλέφωνα για να το λύσουν εξωδικαστικά, η ξανθιά παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν έχει δεχτεί ποτέ κλήση της.


Η παρουσιάστρια του Ooh La La μετά την προβολή του βίντεο ξεκαθάρισε πως δεν λέει ψέματα και ότι έχει τα μηνύματα που της έστελνε ακόμα, παρόλα αυτά τόνισε πως καλό θα ήταν να το λήξουν εδώ.


«Όλα είχαν ξεκινήσει με κάτι που είχε γράψει η Γκολεμά για ένα περιστατικό. Αυτό το ρεπορτάζ είχε σχολιαστεί από την εκπομπή και μετά ήρθε αυτή η μήνυση. Εκείνη την περίοδο όλοι λέγανε κάτι για αυτά που γνώριζαν, φοβήθηκαν όλοι μετά από αυτό και σταμάτησαν να σχολιάζουν γενικότερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ήταν μία κίνηση για να σταματήσουν να σχολιάζουν», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε.


Κλείσιμο
«Τα μηνύματα νομίζω τα είχε στείλει. Θυμάμαι ξεκάθαρα ότι προσπαθούσε να τελειώσει εξωδικαστικά αυτή η ιστορία. Δεν είναι ότι δεν την ένοιαζε. Ήταν ο ίδιος δικηγόρος και προσπαθούσαν να το λύσουν εξωδικαστικά, χωρίς βέβαια αυτό που λέει, να πάω να παρακαλάω. Ενώ εκείνη την περίοδο όλοι έλεγαν κάτι γι’ αυτά που γνώριζαν, φοβήθηκαν όλοι μετά από αυτό, και σταμάτησαν να σχολιάζουν γενικότερα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Δηλαδή, ήταν μία κίνηση για τους υπόλοιπους, να σταματήσουν να σχολιάζουν την προσωπική της ζωή. Όχι δεν λέει ψέματα η Σάσα! Φαντάζομαι θα τα έχει κρατήσει τα μηνύματα. Γιατί δεν πήγε η Κωνσταντίνα στην εκπομπή να της τα πει»; Ανέφερε, μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά.



Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης