Οι πρώτες αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου- Συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου

Οι πρώτες αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου- Συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου

H παρουσιάστρια, λίγο μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη, άνοιξε το κινητό της και έκανε τα πρώτα της stories 

Οι πρώτες αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου- Συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου
Μπορεί να τη γλίτωσε τις προηγούμενες τέσσερις φορές που είχε βρεθεί στη θέση της υποψήφιας για αποχώρηση, όχι όμως και την πέμπτη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor αποχαιρέτησε συμπαίκτες, αντιπάλους και Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς το κοινό αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα της.

H παρουσιάστρια, λίγο μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη, άνοιξε το κινητό της και έκανε τα πρώτα της stories στον λογαριασμό της στο instagram. 
Κλείσιμο

Όπως θα δείτε, στα βίντεο που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του Survivor, είναι φανερά συγκινημένη για όλα τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχτεί από το κοινό και θέλησε μέσα από αυτά τα stories να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που τη στήριξε.


Δείτε τα βίντεο:








Παράλληλα, ανάρτησε και φωτογραφία στο Instagram, με στιγμή της στον στίβο μάχης, γράφοντας στην λεζάντα: «όταν πήρα την απόφαση να μπω στο Survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω… δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα!  Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ΝΑΙ! Στην ζωή μου όποτε είπα ΠΟΤΕ με διέψευσα και όποτε πήγα με την ΚΑΡΔΙΑ δεν έχασα. Εσείς είστε ο λόγος που έμεινα 59 μέρες σ’ αυτό το μαγικό μέρος και κάθε φορά η δύναμη σας με γέμιζε πίστη και δύναμη!!! Σας είμαι ευγνώμων, γιατί αυτό που μου χαρίσατε είχε τη μεγαλύτερη αξία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ-το μάθημα της ζωής μου! Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά».






Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω..δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα! Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ΝΑΙ! Στην ζωή μου όποτε είπα ΠΟΤΕ με διεύψευσα και όποτε πήγα με την ΚΑΡΔΙΑ δεν έχασα. Εσείς είστε ο λόγος που έμεινα 59 μέρες σ´αυτό το μαγικό μέρος και κάθε φορά η δύναμη σας με γέμιζε πίστη και δύναμη!!! Σας είμαι ευγνώμων, γιατί αυτό που μου χαρίσατε είχε τη μεγαλύτερη αξία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ-το μάθημα της ζωής μου! Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά ❤️ 22-1-2018 —>21-3-2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης