Ελένη Μενεγάκη: Θα ανοίξει καντίνα σε παραλία της Άνδρου

Ελένη Μενεγάκη: Θα ανοίξει καντίνα σε παραλία της Άνδρου


Η παρουσιάστρια νοίκιασε από τον Δήμο Άνδρου την παραλία και θα τοποθετήσει εκεί ξαπλώστρες και θα διαθέτει και beach bar

Ελένη Μενεγάκη: Θα ανοίξει καντίνα σε παραλία της Άνδρου
Η Ελένη Μενεγάκη όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε ένα νέο τομέα για εκείνην. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret η παρουσιάστρια επενδύει στα Άχλα!

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει για την Άνδρο και ήταν αναμενόμενο πως θα προσπαθούσε να προσφέρει στο νησί. Όπως αναφέρεται η Ελένη θα ανοίξει καντίνα στην παραλία, όπου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου. 

Η παρουσιάστρια νοίκιασε από τον Δήμο Άνδρου την παραλία και θα τοποθετήσει εκεί ξαπλώστρες και θα διαθέτει και beach bar. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, στις 20 Ιουλίου του 2017, υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το Δεκέμβρη του 2019.

Κλείσιμο
Τέλος, τονίζεται πως οφείλει να καταβάλλει 800 ευρώ το χρόνο για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και 1.800 ευρώ το χρόνο για την καντίνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης