Θεοφανία Παπαθωμά: Το πιο φυσικό πράγμα είναι να γεννάς μόνη σου

Θεοφανία Παπαθωμά: Το πιο φυσικό πράγμα είναι να γεννάς μόνη σου

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο σώμα μου και στο Θεό. Νιώθω ότι με το τρίτο παιδί ολοκληρώθηκα», είπε η ηθοποιός 

Μητέρα τριών παιδιών είναι η Θεοφανία Παπαθωμά με το μικρότερό της να είναι μόλις 4 μηνών. Η ηθοποιός που πριν από λίγους μήνες είχε προκαλέσει αίσθηση με την απόφασή της να γεννήσει σπίτι αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day πώς το κατάφερε.

«Έχω ένα μπεμπέ που με περιμένει τώρα στο σπίτι. Είναι τεσσάρων μηνών. Το ήθελα και από την Αγάπη (από το δεύτερο παιδί) να το κάνω και να γεννήσω σπίτι. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου. Ευτυχώς το έκανα στο τρίτο παιδί. Το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο είναι να γεννάς μόνη σου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο σώμα μου και στο Θεό. Νιώθω ότι με το τρίτο παιδί ολοκληρώθηκα»! 

ΣΧΟΛΙΑ (5)

ET

ΤΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΑ LEXOTANIL!!!

Ντοκ

Μία φορά αν δεις ρήξη μήτρας (μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε τοκετό), όχι απλά δεν θα γεννησεις εκτός νοσοκομείου αλλά θα γίνεις υπέρμαχος και θα προτείνεις και σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Αν πάθεις ρήξη και δεν είσαι στο νοσοκομείο να σου βάλουν μερικές φιάλες δεν την βγάζεις. Σε κλαίνε.

ANNY

ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΜΟΝΕΣ ( ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΜΟΝΕΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ...ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ.

Αννα

Είναι καιρός να απο-ιατρικοποιηθεί μία φυσιολογική διαδικασία όπως η γέννα και να πάψουν να θησαυρίζουν τα ιδιωτικά μαιευτήρια. Εξυπακούεται βέβαια ότι πρέπει να έχουν γίνει σχετικοί έλεγχοι και να υπάρχει μαία παρούσα.

Υπαρχουν και απρόβλεπτες

καταστάσεις που μπορούν αν συμβούν και να οδηγήσουν σε θάνατο της μητέρας ή του μωρού...Ο γιατρός είναι απαραίτητος..Η επιστήμη προχωρά..Τότε ας γεννάμε στα χωράφια όπως παλιά που έκαναν 10 και τους ζούσαν τα 5..Αν δεν θέλουμε να πλουτίζουν τα ιδιωτικά τότε πάμε στα δημόσια..Εγώ μια χαρά εμπειρία είχα εκεί..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης