Συγκινεί ο αδερφός του Παντελίδη λίγο πριν την τιμητική βράβευση του Παντελή

Συγκινεί ο αδερφός του Παντελίδη λίγο πριν την τιμητική βράβευση του Παντελή

«Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών», δήλωσαν οι φίλοι του για το τιμητικό βραβείο στον αδικοχαμένο τραγουδιστή  

Συγκινεί ο αδερφός του Παντελίδη λίγο πριν την τιμητική βράβευση του Παντελή
Λίγες ώρες απομένουν για την απονομή των βραβείων MAD, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, τα οποία εκτός από λαμπερά ονόματα και εκρηκτικές ερμηνείες επί σκηνής θα έχουν και μια απονομή ιδιαίτερα συγκινητική. 

Στη σκηνή θα ανέβει ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, για να παραλάβει το βραβείο καλύτερου τραγουδιστή που φέτος θα απονεμηθεί τιμής ένεκεν στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, πέντε μήνες μετά το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, όπως ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Freddo, θα μιλήσει στο κοινό των βραβείων μέσα από την καρδιά του γιατί έτσι θα έκανε και ο Παντελής:
«Θα παραλάβω εγώ το βραβείο, μαζί με τους κολλητούς του φίλους. Δεν έχω προετοιμάσει τι θα πω… Θα μιλήσω αυθόρμητα, μέσα από την καρδιά μου. Αυτό άλλωστε πιστεύω πως θα έκανε και ο Παντελής». 
Κλείσιμο

Ο Παντελής Παντελίδης με τον αδερφό του 




Στενός φίλος του τραγουδιστή πρόσθεσε με τη σειρά του για την τιμητική αυτή απονομή: «Ο Παντελάκος μας έχει πάρει το βραβείο του κόσμου. Θα είναι πάντα στις καρδιές μας ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης όλων των εποχών. Το ήθος, οι αξίες, οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και πορεύτηκε σε συνδυασμό με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του που ήταν μέσα από την ψυχή του, τον καθιστούν τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη! Ο κόσμος τον αγάπησε γιατί ήταν αυθεντικός. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω τον χαμό τον χαμό του… Τα τραγούδια του μου κρατούν συντροφιά».

Μάλιστα πριν λίγες ώρες ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, «ανεβάζοντας» και το νέο τραγούδι του Παντελή με τίτλο «Θυμάμαι»:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης