Λιβιεράτος για Παντελίδη: «Εάν οδηγούσε έπραξε ανεύθυνα»

Λιβιεράτος για Παντελίδη: «Εάν οδηγούσε έπραξε ανεύθυνα»

Με ανάρτησή του στο Facebook ο τραγουδιστής σχολιάζει τα όσα λέγονται μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν υψηλά ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη 

Λιβιεράτος για Παντελίδη: «Εάν οδηγούσε έπραξε ανεύθυνα»
Χτες βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη
και όπως αναφέρεται, ο τραγουδιστής το μοιραίο βράδυ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το γεγονός αυτό έγινε αντικείμενο συζήτησης με πολλούς να τοποθετούνται δημόσια για τα αποτελέσματα και την ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τραγουδιστή. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τοποθετήθηκε για όσα γράφονται και τις γενικεύσεις που γίνονται αυτό το διάστημα για τον εθισμό των τραγουδιστών στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Λάμπης Λιβιεράτος, «...
Στην προκειμένη λοιπόν δεν πρόκειται για έναν τραγουδιστή που έκανε κακό αλλά για έναν άνθρωπο που εάν τελικά οδηγούσε αυτός έπραξε ανεύθυνα και λαν-θασμένα προκαλώντας το θάνατο του και τον σοβαρό τραυματισμό δυο άλλων ανθρώπων
Κλείσιμο
».
Διαβάστε όσα έγραψε ο τραγουδιστής στο Facebook
«Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω κάποιους που βρίζουν ανελέητα πάλι και στοχοποιούν μια κατηγορία ανθρώπων που ασχολούνται με το τραγούδι και τη διασκέδαση με αφορμή τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Παντελή Παντελίδη.
Αντί να βρίζουμε και να στοχοποιούμε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για την όποια κατάντια μας βρίζουμε πάλι και τα βάζουμε με όποιον να ναι!
Είμαι στο χώρο 25 ολόκληρα χρόνια και σας διαβεβαιώ ότι δεν πίνουν τ άντερα τους όλοι οι τραγουδιστές ούτε είναι τίγκα στα ναρκωτικά προκειμένου βρουν την όρεξη και την αντοχή να τραγουδήσουν όπως κάποιοι ισχυρίζονται!

Κάποιοι ίσως και να το κάνουν όχι όμως ΟΛΟΙ!! Κι αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους σε όλα τα επαγγέλματα και στους άνεργους και στους τεμπέληδες και στους συνταξιούχους και παντού!!!
Όλοι πίνουν ή δεν πίνουν ή πίνουν λίγο ή στο κάτω κάτω δικαίωμα τους να κάνουν ο,τι γουσταρουν αρκεί να μη γίνονται επικίνδυνοι για τους άλλους κυρίως!! αλλά και για τον εαυτό τους τελικά!

Το θέμα λοιπόν δε νομίζω ότι είναι να βρούμε πάλι μια αφορμή για ν αρχισουμε να βρίζουμε και όποιον πάρει ο χάρος αλλά να δούμε ότι ο χάρος παίρνει καμιά φορά δίκαια από τη ζωή και πολλές φορές και άδικα χωρίς να χει κάνει κάτι!Στην προκειμένη λοιπόν δεν πρόκειται για έναν τραγουδιστή που έκανε κακό αλλά για έναν άνθρωπο που εάν τελικά οδηγούσε αυτός έπραξε ανεύθυνα και λανθασμένα προκαλώντας το θάνατο του και τον σοβαρό τραυματισμό δυο άλλων ανθρώπων και ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να έχει συμβεί υπό την επήρεια της μέθης του.

Αυτή νομίζω είναι η ουσία και εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε και να αποκτήσουμε παιδεία γενικότερα και όχι άπλα μόρφωση ή άγνοια για να μειώσουμε εάν γίνεται στο ελάχιστο τα θανατηφόρα δυστυχήματα που στερούν ζωές αγαπημένων μας ανθρώπων ή τους τραυματίζουν ανεπανόρθωτα!
Να είστε όλοι καλά και να προσέχετε!
»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης