Δήμητρα Ματσούκα: Χάνει φίλους μετά την ανάρτηση με την Παναγία στα social media

Δήμητρα Ματσούκα: Χάνει φίλους μετά την ανάρτηση με την Παναγία στα social media

«Μπορείτε να με κάνετε unfollow», έγραψε η ηθοποιός στα social media, μετά τη θύελλα που προκάλεσε με την ανάρτησή της- Κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους, φαίνεται ότι άκουσαν τη συμβουλή της ηθοποιού και σταμάτησαν να την ακολουθούν στο Instagram

Δήμητρα Ματσούκα: Χάνει φίλους μετά την ανάρτηση με την Παναγία στα social media
Αρκετές ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε μια φωτογραφία που «ανέβασε» η Δήμητρα Ματσούκα. στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. η οποία δείχνει ένα γλυπτό που μοιάζει με φιγούρα σαν της Παναγίας, η οποία όμως ταυτόχρονα θυμίζει και αιδοίο. 

Η επίμαχη φωτογραφία. 



Κλείσιμο
Η ηθοποιός δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια στο λογαριασμό της αναγκάζοντας την να γράψει το εξής σχόλια, σε όσους θεώρησαν βλάσφημη την ενέργεια της:

 «Η φωτο μου αρέσει και αν κάποιος δεν έχει την ίδια αίσθηση του χιούμορ με μένα, μικρό το κακό. Επίσης, μπορείτε να με κάνετε unfollow ή να μη διαβάζετε περιοδικά που σχολιάζουν με (ψεύτο)συντηρητική διάθεση ενώ απλώς θέλουν να κιτρινίζουν», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Ως φαίνεται, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι, τελικά  σταμάτησαν να την ακολουθούν στο Instagram, καθώς η ηθοποιός «ανέβασε» στον λογαριασμό της το παρακάτω σκίτσο που δείχνει έναν άνδρα να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε έναν άλλον άνδρα.

«Σκ&α! Ακόμα ένας follower χάθηκε!», έγραφε η λεζάντα του σκίτσου, ενώ η ηθοποιός σχολίασε στη λεζάντα: «Απολογήσου αργότερα». 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης