Βίκυ Σταυροπούλου: Γιατί δίνει συγχωροχάρτι στην κόρη της για την προκλητική φωτογραφία της

Βίκυ Σταυροπούλου: Γιατί δίνει συγχωροχάρτι στην κόρη της για την προκλητική φωτογραφία της

Τι δήλωσε η ηθοποιός για την επίμαχη φωτογραφία της κόρης της; 

Βίκυ Σταυροπούλου: Γιατί δίνει συγχωροχάρτι στην κόρη της για την προκλητική φωτογραφία της
Την Κυριακή που μας πέρασε, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, «ανέβασε» στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε ξαπλωμένη στο κρεβάτι , φορώντας μόνο ένα κορμάκι. Τα like αλλά και τα διάφορα σχόλια από τους φίλους της έπεσαν... βροχή και η εικόνα της έγινε θέμα στα περισσότερα sites, ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές. 

Κλείσιμο

 
Χθες, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Βίκυ Σταυροπούλου σε έξοδό της και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για την κίνηση της κόρης της να δημοσιεύσει το εν λόγω στιγμιότυπο.

Η ηθοποιός, τοποθετήθηκε πολύ εύστοχα, και μίλησε για την κρίση ενός παιδιού που αν και ενήλικο έχει πολλά ακόμα να μάθει. Τα όσα είπε μπροστά στις κάμερες, θα αφυπνίσουν ίσως αρκετούς γονείς, που βρίσκονται αντιμέτωποι συχνά με τον νεανικό αυθορμητισμό.  

«Γυμνή δεν ήταν, φόραγε το μαγιό της. Το παθαίνουν τα παιδιά αυτά, σ’ αυτές τις ηλικίες και πιστεύω ότι θα το διαπιστώσει κι αυτή αυτό γρήγορα ότι αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται με τέτοια ευκολία... αλλά όταν ο πρωταγωνιστής είναι ένα κοριτσάκι 22 χρονών ζει με τα facebook και τα instagram πρέπει να του δίνουμε ένα συγχωροχάρτι... Μπορεί ο οποιοσδήποτε να πιάσει και να γράψει το μακρύ και το κοντό του... Χρειάζεται μία τεράστια προστασία... Πιστεύω ότι και η Δανάη θα το αντιληφθεί αυτό και θα ξεπεράσει την τρέλα της νιότης, την αθωότητα που φέρει ενδεχομένως η ηλικία αυτή. Στην πορεία θα καταλάβει ότι πρέπει να προφυλαχθεί και να θωρακιστεί!», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, φανερά στεναχωρημένη.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης