Χαλκίδα: Τραγουδίστρια σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στη 10χρονη κόρη της

Χαλκίδα: Τραγουδίστρια σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στη 10χρονη κόρη της

Tο κοριτσάκι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς είδε τη μητέρα του να πεθαίνει

Χαλκίδα: Τραγουδίστρια σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στη 10χρονη κόρη της
Η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη, από τη Χαλκίδα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο έχοντας μαζί και και τη 10χρονη κόρη της, η οποία ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. 

Το τραγικό γεγονός συνέβη στις 22:50 το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο Δηλεσίου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, η άτυχη κοπέλα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της και τον ελαφρύ τραυματισμό της ανήλικης κόρης της. 

Κλείσιμο


Στη συνέχεια, μητέρα και κόρη, οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, το 10χρονο κοριτσάκι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς είδε τη μητέρα του να πεθαίνει.

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη πόλη της Χαλκίδας, αλλά και στην Παραλία Αυλίδας που διέμενε όλα αυτά τα χρόνια.



Η Κωνσταντίνια Τσαλαπάτη - Παππά ασχολείτο επαγγελματικά με το τραγούδι και εμφανιζόταν ζωντανά σε μαγαζιά της Χαλκίδας και της Βοιωτίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης