Τι λέει η Τζένη Μπαλατσινού για τη νέα της σχέση

Τι λέει η Τζένη Μπαλατσινού για τη νέα της σχέση

Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Ανδρέα Παππά

Τι λέει η Τζένη Μπαλατσινού για τη νέα της σχέση
Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε την περασμένη εβδομάδα η είδηση για την νέα σχέση της Τζένη Μπαλατσινού με τον 35χρονο Ανδρέα Παππά. Το περιοδικό HELLO έχει σήμερα ένα εκτενές ρεπορτάζ για το προφίλ του Ανδρέα Παππά. Ο σύντροφος της Τζένης Μπαλατσινού προέρχεται από μία αστική οικογένεια χαμηλών τόνων, η οποία δραστηριοποιείται στην Καβάλα επαγγελματικά. O Ανδρέας είναι άριστος παίχτης του τένις-κοινό σημείο με την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία υπήρξε δεινή τενίστρια- φοίτησε στο κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στη Βοστόνη, σπουδάζοντας οικονομικά και μάρκετινγκ. Με την επιστροφή του συνεργάστηκε με την εταιρεία Θερμοπλαστική που έχει έδρα την Καβάλα, και κατόπιν δημιούργησε δική του κατασκευαστική εταιρεία.

Η ζωή του μοιραζόταν μεταξύ Θεσσαλονίκης Καβάλας και Ισραήλ αλλά εδώ και ένα χρόνο μένει στην Αθήνα.

Κλείσιμο
Η γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού έγινε στις αρχές Ιανουαρίου του 2015 στην Θεσσαλονίκη, μέσω κοινών φίλων. Ο Ανδρέας ερωτεύτηκε την γοητευτική Τζένη από τα πρώτα λεπτά, ενώ κι εκείνη δεν έμεινε αδιάφορη στο διακριτικό και ευγενικό φλέρτ του. Από τις πρώτες συναντήσεις ήταν φανερή η χημεία μεταξύ τους. Μαζί έκαναν εξόδους στην  Αθήνα αλλά και ταξίδια εκτός Ελλάδος. Το ζευγάρι είναι ήδη μαζί 9 μήνες.

Η παρουσιάστρια δήλωσε στο περιοδικό HELLO: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά η φιλοσοφία μου  είναι να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προβώ σε αναλύσεις επιβεβαιώσεις και αναιρέσεις. Θα  κρατήσω την προσωπική μου ζωή για εμένα». Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί. 





Μάλιστα το περιοδικό "YOU" δημοσιεύει νέες φωτογραφίες με τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού από την παραλία Λιβάδι Γερανού.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης