Μικρούτσικος σε Θηβαίο: «Είσαι φίλος και συγγενής μου αλλά είσαι απαράδεκτος»

Μικρούτσικος σε Θηβαίο: «Είσαι φίλος και συγγενής μου αλλά είσαι απαράδεκτος»

Με αφορμή συνέντευξή του τραγουδιστή σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

Μικρούτσικος σε Θηβαίο: «Είσαι φίλος και συγγενής μου αλλά είσαι απαράδεκτος»
Στον Χρήστο Θηβαίο επιτέθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Ο παρουσιαστής στον τοίχο στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έκανε τον εξής σχολιασμό: «Χρήστο είσαι φίλος και συγγενής μου αλλά είσαι απαράδεκτος».

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή της Δέσποινας Αυγερίδου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκρυψε την ενόχληση του για τα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής Χρήστος Θηβαίος. 

Να σημειώσουμε πως ο Χρήστος Θηβαίος έχει παντρευτεί την κόρη του Θάνου Μικρούτσικου, αδερφού του Ανδρέα, ωστόσο ο παρουσιαστής τον χαρακτηρίζει μέσω μηνύματος του στο Facebook «απαράδεκτο».

Νωρίτερα, ο ερμηνευτής άσκησε κριτική στην παραγωγό για το επάγγελμά της λέγοντας ότι είναι αντιπαραγωγικό. Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι χημικός, ο τραγουδιστής την προέτρεψε να δουλέψει στα λιπάσματα. Απαντώντας του η παραγωγός, του είπε ότι στην ίδια λογική θα έπρεπε και εκείνος να εγκαταλείψει το τραγούδι, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Θηβαίος να της ανταπαντήσει πως «δεν είναι καλή δημοσιογράφος».

«Δεν είναι παραγωγική δουλειά το ραδιόφωνο. Θα έπρεπε να είστε στα λιπάσματα και θα έπρεπε να έχετε ένα 8ωρο ή ένα 10ωρο και μετά να επιλέγετε εσείς τραγούδια. Πήρατε το Χρήστο Θηβαίο να σας μιλήσει για το αν υπάρχουν ένα εκατ.άντρες και ένα εκατ.γυναίκες που ερωτεύονται ακούγοντας το «πόσο πολύ σ'α αγάπησα»; Να δουλέψετε στα βιοκαύσιμα, δεν μας χρειάζονται ραδιοφωνικοί παραγωγοί κυρία μου, μας χρειάζονται άνθρωποι που δουλεύουν. Σας μιλάω έτσι επειδή σας τιμώ, σας κάνω δώρο ένα καβγά», είπε ο Χρήστος Θηβαίος και συνέχισε: «Για να ζήσει ένας άνθρωπος χρειάζεται παραπάνω από 20 ή 60 ευρώ τη μέρα»; 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης