Σταμάτης Μαλέλης: Οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη και το νέο του βιβλίο

Σταμάτης Μαλέλης: Οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη και το νέο του βιβλίο

«Βίωνα κρίσεις πανικού και έψαχνα την έξοδο κινδύνου. Όταν νόμιζαν όλοι ότι ήμουν ένας παντοδύναμος διευθυντής ειδήσεων εγώ κλεινόμουν δεν ένα δωμάτιο και δεν μπορούσα να δω φως»

Σταμάτης Μαλέλης: Οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη και το νέο του βιβλίο
Για το νέο του βιβλίο, ένα μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον εαυτό του, αλλά και για την κατάθλιψη που πέρασε μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης σήμερα στο «Πρωινό».

Με τίτλο «Στη σκιά του μαύρου ήλιου», το νέο του βιβλίο είναι η συνέχεια του προηγουμένου «Το Τέρας και εγώ» και αφορά έναν άντρα που έχει περάσει το λούκι της κατάθλιψης και το έχει αντιμετωπίσει. Πρωταγωνιστής ο ίδιος ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος βγαίνοντας από αυτή τη διαδικασία γνωρίζει μια κοπέλα (εκεί αρχίζει η μυθοπλασία) η οποία είναι επιτυχημένη, αλλά πάσχει από κατάθλιψη και προσπαθεί να το κρύψει. Ο κεντρικός ήρωας το καταλαβαίνει και οι δυο τους δίνουν μαζί έναν αγώνα ώστε η κοπέλα να ιαθεί.

Κλείσιμο


Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος δήλωσε στο «Πρωινό» ότι έχει δημιουργήσει και ένα site το «kontasou.com» το οποίο βοηθά ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη, ενώ συχνά δίνει και σεμινάρια στο κοινό μιλώντας για τη συγκεκριμένη πάθηση.

Ο Σταμάτης έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα: «Όταν νόμιζαν όλοι ότι ήμουν ένας παντοδύναμος διευθυντής ειδήσεων εγώ κλεινόμουν σε ένα δωμάτιο και δεν μπορούσα να δω φως. Δεν ευχαριστήθηκα μια επιτυχία, που είχα στην τηλεόραση. Υπέφερα. Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου το αφιερώνω στους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την κατάθλιψη, θέλω να βοηθήσω. Ειναι ύπουλη αρρώστια». Μάλιστα ο δημοσιογράφος μιλά για τις κρίσεις πανικού που βίωνε αλλά και πώς κατάλαβε ότι πάσχει από την κατάθλιψη. Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης