Tόνια Σωτηροπούλου: Πήρα 8.000 ευρώ για τον ρόλο μου στο «Skyfall»

Tόνια Σωτηροπούλου: Πήρα 8.000 ευρώ για τον ρόλο μου στο «Skyfall»

Ο ρόλος ήταν μεγαλύτερος αλλά κόπηκαν οι σκηνές σεξ που είχαμε γυρίσει, λέει η ηθοποιός 

Tόνια Σωτηροπούλου: Πήρα 8.000 ευρώ για τον ρόλο μου στο «Skyfall»
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην ταινία «Sklyfall» και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.
 
«Εμένα η βάση μου είναι το Λονδίνο, τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν έχω ζήσει ποτέ στην Αμερική» εξήγησε η ηθοποιός και είπε: «Τα ενοίκια είναι πάρα πολύ υψηλά στο Λονδίνο. Ένα κανονικό σπίτι, όπως αυτό που νοίκιαζα μέχρι πέρυσι, κόστιζε 1300 ευρώ το μήνα. Και μιλάμε για ένα σπίτι 65 τετραγωνικών. Τώρα είμαι με ένα δωμάτιο, που κάνει από 400 έως 600 λίρες Αγγλίας».

Η Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε και για τις οικονομικές της απολαβές από την χολιγουντιανή παραγωγή στην οποία συμμετείχε. 
 
Κλείσιμο
«Εξαρτάται από τις παραγωγές και εξαρτάται από τι θεωρεί κανείς πολλά λεφτά», ενώ για τα χρήματα που πήρε από τη συμμετοχή της στην ταινία «Skyfall» δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Πήρα 6000 λίρες Αγγλίας, δηλαδή γύρω στα 8000 ευρώ. Δούλεψα 3 ημέρες, αλλά συνολικά εκεί έμεινα 12 ημέρες για τα γυρίσματα. Νομίζω, όμως, ότι όταν είσαι ηθοποιός είσαι συνειδητοποιημένος ότι κάποιες περιόδους δεν θα έχεις και καθόλου δουλειά, οπότε μαθαίνεις να ζεις και με πολλά και με λίγα χρήματα. Εγώ γενικά δεν είμαι πολυέξοδος άνθρωπος και δεν είμαι δεμένη με υλικά αγαθά».
 
Δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν με σκωπτική διάθεση στη μικρή διάρκεια του ρόλου της. Τι λέει όμως η ίδια γι΄αυτό;  «Νομίζω ότι ήταν άλλες 2500 κοπέλες, αλλά ήταν η τυχερή μου μέρα. Να αναφερθώ λίγο εκτενέστερα στον μικρό μου ρόλο... Καταρχήν οι ηθοποιοί δεν αναλαμβάνουμε ποτέ να κάνουμε το editing σε μια ταινία, αυτό το ανέλαβε ο Σαμ Μέντες. Και θεωρώ τελικά πως ήταν καλό αυτό που έγινε (που κόπηκε σχεδόν ολόκληρη η σκηνή της και έμειναν μόνο μερικά δευτερόλεπτα) γιατί με προστάτευσε κατά κάποιο τρόπο. Αρχικά, η σκηνή που είχα εγώ ήταν μόνο γύρω από το σεξ. Θα ήταν η πρώτη σκηνή σεξ σε ταινία του Μποντ, γιατί συνήθως βλέπουμε να σηκώνεται ή να πέφτει στο κρεβάτι ο Μποντ. Προφανώς, όμως, δεν εγκρίθηκε από τον αμερικανικό κινηματογράφο και τελικά κράτησαν μόνο αυτό το κομμάτι. Δεν θα με πείραζε πάντως να παιχτεί η ερωτική σκηνή, γυρίστηκε εξάλλου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης