Γιούρκας Σεϊταρίδης: «Αν τα είχαμε με την Ελεονώρα θα το παραδεχόμασταν»

Γιούρκας Σεϊταρίδης: «Αν τα είχαμε με την Ελεονώρα θα το παραδεχόμασταν»

«Πάρα πολύ ωραία κι έχει υπέροχο μυαλό. Αλλά τη βλέπω όπως βλέπω και τον κολλητό μου. Έτσι νιώθω όταν μιλάμε, γιατί τα λέμε όλα άνετα. Είμαστε πραγματικοί φίλοι»

Γιούρκας Σεϊταρίδης: «Αν τα είχαμε με την Ελεονώρα θα το παραδεχόμασταν»
Τον τελευταίο καιρό το όνομά του ακούγεται συχνά και μάλιστα συνδέεται με την Ελεονώρα Μελέτη, αφού φήμες θέλουν την παρουσιάστρια και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να είναι ζευγάρι.

Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο, μίλησε στο κυπριακό περιοδικό Down Town και ξεκαθάρισε ότι είναι μόνος του. «Είμαι μόνος μου. Θέλω να κάνω οικογένεια – όχι τόσο να παντρευτώ. Άλλωστε, ο γάμος νομίζω τα κάνει χειρότερα, έτσι δεν είναι; Θα ήθελα όμως να κάνω ένα παιδί και νομίζω ότι είμαι σε καλή ηλικία, τώρα που το σκέφτομαι».

Όταν ρωτήθηκε για την Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης εξήγησε: «Έλα μωρέ τώρα, τι είναι αυτά; Όχι, αυτό δεν ισχύει. Η Ελεονώρα είναι φιλαράκι, πολύ καλό παιδί, με πολύ χιούμορ. Το ότι μας έχουν δει και δέκα φορές να πίνουμε καφέ, τι σημαίνει; Ότι τα έχουμε; Αν τα είχαμε, θα μας βλέπατε και σε άλλες στιγμές. Άλλωστε και εκείνη, αλλά και εγώ, θα το παραδεχόμασταν. Κρυφό θα το είχαμε; Τι να πω…  (…)  Πάρα πολύ ωραία κι έχει υπέροχο μυαλό. Αλλά τη βλέπω όπως βλέπω και τον κολλητό μου. Έτσι νιώθω όταν μιλάμε, γιατί τα λέμε όλα άνετα. Είμαστε πραγματικοί φίλοι».

Πηγή: peoplegreece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης