Ζαφείρης Μελάς: «Ψηφίζω όταν θέλω εγώ, όχι όταν θέλουν αυτοί»

Ζαφείρης Μελάς: «Ψηφίζω όταν θέλω εγώ, όχι όταν θέλουν αυτοί»

«Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική ούτε για αστείο, γιατί αν μπλέξεις με την πολιτική, μπλέκεις στην μαφία και στην βρομιά».

Ζαφείρης Μελάς: «Ψηφίζω όταν θέλω εγώ, όχι όταν θέλουν αυτοί»
Ο Ζαφείρης Μελάς ξεκίνησε εμφανίσεις στο ‘’Cinema live stage’’ στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στην κάμερα του Salonika Video για όλα!

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, την επιστροφή στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι, δήλωσε ότι δεν είναι πολύ αισιόδοξος, ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.
 
«Έχει κουράσει το show στις πίστες και αυτά τα νούμερα. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει όχι να βλέπει διάφορα, αλλιώς θα πήγαινε σε τσίρκο», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Εγώ αισθάνομαι ότι είμαι διασκεδαστής. Καλλιτέχνης είναι ένας ζωγράφος, ένας ηθοποιός μεγάλος».

Μίλησε ακόμα για το λαϊκό τραγούδι λέγοντας ότι «θα έρθει στο προσκήνιο, γιατί είναι η σημαία μας. Είναι κάτι που το ζήσαμε στο πετσί μας, την ξενιτιά την φτώχεια και αυτά θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας».

Όσο για το αν είναι ο ίδιος αισιόδοξος άνθρωπος; «Όχι δεν είμαι αισιόδοξος, γιατί  δεν βλέπω έναν αρσενικό άντρα να κυβερνάει αυτή την χώρα. Είναι όλοι πιόνια, καραγκιόζηδες».
Κλείσιμο
  
Τέλος, εξήγησε: «Ψηφίζω όταν θέλω εγώ, όχι όταν θέλουν αυτοί και αυτός που θέλω εγώ. Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική ούτε για αστείο, γιατί αν μπλέξεις με την πολιτική, μπλέκεις στην μαφία και στην βρομιά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης