Ρέα Τουτουνζή: Έχασα την μητέρα μου από καρκίνο

Ρέα Τουτουνζή: Έχασα την μητέρα μου από καρκίνο

«Έχω χάσει τη μητέρα μου από πολύ μικρή ηλικία, στα 12 μου, μεγάλωσα με μια γιαγιά που έχασε το παιδί της και μεγάλωσε το εγγόνι της», δήλωσε 

Ρέα Τουτουνζή: Έχασα την μητέρα μου από καρκίνο
Στην εκπομπή «JOY»  βρέθηκε καλεσμένη η Ρέα Τουτουνζή και παραχώρησε μία συνέντευξή εφ' όλης της ύλης. 

Το πρώην μοντέλο δεν δίστασε να μιλήσει για πιο προσωπικά θέματα και εξομολογήθηκε πως τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα μιας και έχασε στα 12 χρόνια της την μητέρα της, από την επάρατη νόσο. 

«Έχω χάσει τη μητέρα μου από πολύ μικρή ηλικία, στα 12 μου, μεγάλωσα με μια γιαγιά που έχασε το παιδί της και μεγάλωσε το εγγόνι της, έχω ένα φοβερό πατέρα, ο οποίος όμως δεν ζει στην Ελλάδα – ζούσε πάντα εξωτερικό, συγκλονιστικός μπαμπάς, ήταν πάντα παρών. Αυτοί οι δυο άνθρωποι μου έδωσαν όλα τα στοιχεία και τη γνώση που θα έπρεπε να έχω ώστε να ξέρω ότι υπάρχουν κακοί άνθρωποι, κίνδυνοι, ότι θα υπάρξουν κακοτοπιές. Δεν μου είπε κανείς να μην κάνεις αυτό ή εκείνο, ήξερα απλά ότι υπάρχουν καλά και κακά πράγματα, και γινόταν πολύ συζήτηση. Η μαμά μου «έφυγε» από καρκίνο. Το έζησα όλο, από την αρχή. Και είναι μια απώλεια που δεν την ξεπερνάς ποτέ. Έχω σκόρπιες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο, ήταν δύσκολα τα πράγματα, και πιο δύσκολο ήταν να βλέπω τη γιαγιά μου μετά, που παρ' όλο τον πόνο τη, βρήκε τη δύναμη για να με μεγαλώσει, ήμουν και δύσκολο παιδί», είπε η Ρέα Τουτουνζή.

Ακόμη δήλωσε πως δεν συνήθισε ποτέ την απουσία της και ανέφερε: «Την απουσία της δεν τη συνηθίζεις ποτέ, το καταλαβαίνω σε πολύ ευχάριστες ή δυσάρεστες στιγμές της ζωής μου, όταν θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί της, για παράδειγμα τον γάμο μου. Δεν σταματάς ποτέ να τον σκέφτεσαι αυτόν τον άνθρωπο... Στην εφηβεία μου, ας πούμε, μου έλειψε πολύ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης