Ελεονώρα Μελέτη: «Δείτε τον αγώνα, όχι το στήθος μου!»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δείτε τον αγώνα, όχι το στήθος μου!»

Η «απάντηση» της παρουσιάστριας για το «καυτό» ντεκολτέ και τα σχόλια μετά τον πρώτο τελικό της Α1 - Τι... παρότρυνε τους θεατές λίγες ώρες πριν το τρίτο παιχνίδι

Ελεονώρα Μελέτη: «Δείτε τον αγώνα, όχι το στήθος μου!»
Στον πρώτο τελικό της Α1 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε το «παρών» στις κερκίδες, φορώντας ένα μπλουζάκι με εξόχως αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Δεν ήταν λίγοι, τότε, εκείνοι που σχολίασαν -κακεντρεχώς, ίσως- το γεγονός ότι το χαμηλό τελικό σκορ (59-56), αλλά και η αστοχία των γηπεδούχων στα τρίποντα (είχαν μόλις 1/20), οφειλόταν στο γεγονός ότι... έχασαν το φως τους από τα προσόντα της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας και, συνεπώς, έχασαν και την επαφή με το καλάθι.

Αυτή τη φορά, πάντως, και εν όψει του σημερινού, τρίτου τελικού, και πάλι στο ΟΑΚΑ, η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως... προνόησε και, όπως λέει και η ίδια, «πήρε τα μέτρα της».

Κλείσιμο
Ποια μέτρα; Μα, όπως σαφώς προκύπτει από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, να φορέσει μία μπλούζα πιο... σεμνή από την προηγούμενη φορά, η οποία μάλιστα αναγράφει ένα σαφές μήνυμα: «Watch the game, not my boobs!» (μτφ. «Παρακολουθήστε τον αγώνα, όχι το στήθος μου!»).





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης