Νανά Καραγιάννη: Η νευρική ανορεξία τα κατέστρεψε όλα

Νανά Καραγιάννη: Η νευρική ανορεξία τα κατέστρεψε όλα

«Πάνω απ' όλα την υγεία, την "ομορφάδα" -πάει κι αυτή-, σχέσεις με ανθρώπους... »

Νανά Καραγιάννη: Η νευρική ανορεξία τα κατέστρεψε όλα
Για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία, το πώς αυτή η ασθένεια επηρέασε τη ζωή και τις σχέσεις της και το πού βρίσκεται η θεραπεία που ακολουθεί μίλησε η Νανά Καραγιάννη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!».

«Τα κατέστρεψε όλα, δηλαδή ό,τι μπόρεσε να σαρώσει το έκανε. Πάνω απ' όλα την υγεία, την "ομορφάδα" -πάει κι αυτή-, σχέσεις με ανθρώπους... Και οι πιο δεμένες σχέσεις θα κλονιστούν, είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις όλα αυτά και να τα περνάει μαζί σου ένας άνθρωπος. Πώς να το διαχειριστεί;», είπε σχετικά με το πόσο επηρέασε η νευρική ανορεξία τη ζωή και τις σχέσεις της.

Κλείσιμο
Όσο για το πώς ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια; «Η αλήθεια είναι ότι αν δεν αντιμετωπίζεις αυτά που σε στενοχωρούν στην ώρα τους και τα θάβεις, κάνεις ότι δεν τρέχει τίποτα και όλο το προσπερνάς -και αυτό το κάνεις και για να μην κλαίγεσαι στους γύρω σου και για να προχωρήσεις και ο ίδιος- μετά όλο "κουκουλώνεις" και "κουκουλώνεις". Κάποια στιγμή, κι ενώ όλα ήταν αντικειμενικά μια χαρά στη ζωή μου, τότε έγινε και ούτε κατάλαβα πώς έγινε», είπε και αποκάλυψε τα «ψέματα» που έλεγε σχετικά με το φαγητό: «Συνειδητά δεν ήθελα ποτέ να κοροϊδέψω κανέναν. Θα το κάνεις για να μην στενοχωρηθούν οι γύρω σου κι, επίσης, ντρεπόμουν».

Τέλος, η Νανά Καραγιάννη έκανε και μια «αυτοκριτική» σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν τη νευρική ανορεξία: «Δεν το αντιμετώπισα όσο γενναία έπρεπε κι αυτό μου το "κρατάω" λίγο. Δεν θέλεις να το πιστέψεις ότι έχεις πρόβλημα, εθελοτυφλείς. Κι έτσι, άργησα να το αντιμετωπίσω. Έπρεπε να είχα μείνει πιο "πιστή" στα ξεκινήματα που είχα κάνει, αυτό», παραδέχτηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης