Ευαγγελία Αραβανή: Γίνομαι 28 και αγχώνομαι

Ευαγγελία Αραβανή: Γίνομαι 28 και αγχώνομαι

«Βλέπω ότι γίνομαι σε όλα καλύτερη όπως περνούν τα χρόνια»

Ευαγγελία Αραβανή: Γίνομαι 28 και αγχώνομαι
Πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου, αλλά και τι περιέχει το καθημερινό της μενού και ποια είναι τα βασικά beauty tips της αποκάλυψε η Ευαγγελία Αραβανή σε πρόσφατη συνέντευξή της.
 
«Συνήθως ξυπνάω στις 9:00, ανάλογα βέβαια με το πρόγραμμα της προηγούμενης μέρας. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να φάω το πρωινό μου, γάλα με δημητριακά ή τοστ. Μπορεί και να πάρω απέξω καμιά τυρόπιτα ή και μπουγάτσα. Όχι, δεν κάνω δίαιτα και ειδικά τώρα με το DWTS τρώω περισσότερο και δε με πιάνει!», είπε το μοντέλο σχετικά με τα μικρά μυστικά της εξωτερικής της εμφάνισης και της εντυπωσιακής σιλουέτα της.
 
Κλείσιμο
Και συνέχισε η πρώην Σταρ Ελλάς: «Αυτό που σίγουρα κάνω κάθε βράδυ προτού κοιμηθώ είναι ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ. Στη συνέχεια, βάζω απαραιτήτως ενυδατική κρέμα προσώπου και πέφτω για ύπνο».
  
Η Ευαγγελία Αραβανή δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της: «Στο τέλος του μήνα θα γίνω 28 και μου φαίνεται κάπως περίεργο. Είχα συνηθίσει τον εαυτό μου γύρω στα 25, τα επόμενα χρόνια δεν κατάλαβα πώς πέρασαν και, τώρα που πλησιάζω στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου, δεν σου κρύβω ότι αγχώνομαι λίγο. Από την άλλη, βέβαια, και μέσα από τις συζητήσεις που κάνω με φίλους και γνωστούς, καταλαβαίνω ότι το να πλησιάζει μία γυναίκα τα 30 σημαίνει ότι εισέρχεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Το συνειδητοποιώ και από τον εαυτό μου: βλέπω ότι γίνομαι σε όλα καλύτερη όπως περνούν τα χρόνια».
 
Τέλος, για το ενδεχόμενο μιας αισθητικής επέμβασης, είπε στο περιοδικό «CLOSE UP»: «Γενικά δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων. Απλώς θεωρώ ότι προσωπικά δεν είχα κάτι αρκετά δυσάρεστο στην εμφάνισή μου για να μπω στη διαδικασία να το αλλάξω. Επίσης, τρέμω τα χειρουργεία, οπότε θα το σκεφτόμουν διπλά να κάνω κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι ενάντια στις γυναίκες που το κάνουν γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα...».
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης