Λιάγκας: Δεν θα απαντήσω στη Λιάνα, γιατί τη σέβομαι

Λιάγκας: Δεν θα απαντήσω στη Λιάνα, γιατί τη σέβομαι

Οι δηλώσεις της Κανέλλη στεναχώρησαν τον Γιώργο Λιάγκα

Λιάγκας: Δεν θα απαντήσω στη Λιάνα, γιατί τη σέβομαι
Τις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη για τα ζευγάρια της πρωινής ζώνης στο «Νικ Ο’ Κλοκ» σχολίασε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από σχετικό απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
  
«Επιτρέψτε μου να μιλήσω πρώτος. Στο τελευταίο που είπε συμφωνώ απόλυτα. Το “γυαλί” σε ξεγυμνώνει. Σου βγάζει την καρδιά σου, τη ψυχή σου, ό,τι έχεις μέσα σου – ειδικά σε μια καθημερινή εκπομπή ζωντανή, γιατί σε μια μαγνητοσκοπημένη με το μοντάζ μπορεί να γίνει ο καλός κακός και ο κακός καλός», είπε ο 44χρονος παρουσιαστής μετά την προβολή των δηλώσεων της βουλευτή του ΚΚΕ.

Και συνέχισε: «Δεύτερον, πρέπει να βάλουμε κάποια κριτήρια. Δεν θα απαντήσω στη Λιάνα, επειδή τη σέβομαι. Μπορώ να πω πάρα πολλά, μπορώ να μιλάω μέχρι αύριο. Με στεναχώρησε, όμως, όταν η Λιάνα – ατυχώς νομίζω – συνέκρινε το δικό μας ζευγάρι και το ζευγάρι που κάνει απέναντι εκπομπή με τον Μιχαλολιάκο και τη γυναίκα του, ότι υπήρχαν 30-40 εκεί μέσα που χειροκρότησαν. Ο κόσμος χειροκροτάει σαν αγέλη, αλλά με στεναχώρησε. Θεωρώ πως αυτό που είπε ήταν άτοπο και μάλιστα χειροκρότησαν. Αλίμονο αν νομίζουν πως έχουμε κάποια ταύτιση με τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης