Η Μενεγάκη και οι δέκα υποψήφιες «Μητέρες της ζωής μας»

Η Μενεγάκη και οι δέκα υποψήφιες «Μητέρες της ζωής μας»

Τα ετήσια βραβεία που έρχονται για να αναδείξουν και να αναγνωρίσουν εκείνες τις μητέρες που με τις πράξεις ή τη στάση τους επηρεάζουν έμπρακτα και με θετικό τρόπο τη ζωή άλλων

«Οι Μητέρες της ζωής μας»! Τα ετήσια βραβεία που έρχονται για να αναδείξουν και να αναγνωρίσουν εκείνες τις μητέρες 
που με τις πράξεις ή τη στάση τους επηρεάζουν έμπρακτα και με θετικό τρόπο τη ζωή άλλων.

O Alpha, με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα αναδείξει μέσα από δέκα μητέρες εκείνη που με τη δράση της θα αποτελέσει σύγχρονο πρότυπο κοινωνικής προσφοράς.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας. 

«Ο Alpha ανακοινώνει τη θεσμοθέτηση των ετήσιων βραβείων «Οι Μητέρες της ζωής μας», για την ανάδειξη και αναγνώριση των μητέρων εκείνων που με τις πράξεις ή τη στάση τους επηρεάζουν έμπρακτα και με θετικό τρόπο τη ζωή άλλων.
 
O Alpha, με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα αναδείξει μέσα από δέκα μητέρες εκείνη που με τη δράση της θα αποτελέσει σύγχρονο πρότυπο κοινωνικής προσφοράς. Η ανακοίνωση του θεσμού θα γίνει από την Ελένη Μενεγάκη στις 13 Μαΐου στην εκπομπή «Ελένη.

Την εβδομάδα 13-17 Μαΐου η εκπομπή θα προβάλλει τις δέκα υποψήφιες «Μητέρες της ζωής μας» μέσω βίντεο τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στο alphatv.gr και στο Alpha Mobile App. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να κάνουν την επιλογή του έως τις 26 Μαΐου, μέσω τηλεφωνικής κλήσης, sms, της ιστοσελίδας και του Alpha Mobile App.
 
Η μητέρα, την οποία θα στηρίξει η πλειοψηφία των τηλεθεατών εκτιμώντας το έργο της, θα ανακοινωθεί στην εκπομπή «Ελένη» στις 27 Μαΐου..."

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Μάρκος

 Πέφτω απο τα σύννεφα! Βραβεία και για MILF τώρα στο Ελλαδιστάν; Μπράβο πρόοδος! Όπως Αμερική! χαχαχαχαχαχα!

123

Χα,χα η Μενεγακη στις μητερες της ζωης μας!!!Τι αλλο θα ακουσουμε τι αλλο θα δουμε,τον Ματεο να περνει το βραβειο του πιο σκληρα εργαζομενου?

το πειραχτήρι

 Θέλουμε Μενεγάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!! κάθε μέρα. Αφού ξέρετε πόσο το επιδιώκει και πόσο στενοχωριέται η κορασίς, εάν δεν την προβάλλετε μια μέρα. Κάθε μέρα Μενεγάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης