«Dancing with the stars»

«Dancing with the stars»

Αρχίζει σήμερα στον ΑΝΤ1 με κριτή την Κάτια Δανδουλάκη

Ολυμπιακός: Με Ντουντού στα πλέι οφ!
«Dancing with the stars»
Υστερα από δύο αναβολές, πολλαπλές συζητήσεις, διακανονισμούς και αμέτρητες ώρες πρόβας, το «Dancing with the stars», η μοναδική μεγάλη παραγωγή της σεζόν, επιστρέφει στις οθόνες μας σήμερα το βράδυ, με τη Ζέτα Μακρυπούλια, λαμπερή όπως πάντα, στον ρόλο της παρουσιάστριας να δίνει το σύνθημα: «Χορεύετε;».

Η απάντηση είναι «ναι» από τους 14 σταρ (οκτώ γυναίκες και έξι άντρες), που θα προσπαθήσουν να πείσουν όχι μόνο για τις χορευτικές τους ικανότητες, αλλά και για το νάζι και την τσαχπινιά τους. Κατά μια έννοια, ευνοημένοι της αποψινής πρεμιέρας είναι οι άντρες, οι οποίοι θα χορέψουν ένα αισθησιακό και αργό τάνγκο, αντίθετα με τις κυρίες, οι οποίες θα μπουν από την αρχή στα δύσκολα, χορεύοντας ένα σέξι και γρήγορο τσα τσα.

Η πρόβα τζενεράλε έγινε την προηγούμενη εβδομάδα -ασχέτως αν η πρεμιέρα αναβλήθηκε λόγω πολιτικών εξελίξεων- και πλέον όλα είναι πανέτοιμα για την πρεμιέρα του μοναδικού σόου της χρονιάς.  

Το «Dancing with the stars 3» θα κινηθεί στη μορφή προηγούμενων «Dancing» σε ό,τι αφορά τη μορφή και τη ροή της εκπομπής. Μια πρώτη διαφορά είναι ότι φέτος η κριτική επιτροπή, στην οποία μετέχουν και πάλι οι σταθεροί Γιάννης Λάτσιος και Φωκάς Ευαγγελινός, θα είναι τετραμελής. Αφενός επέστρεψε σε αυτήν η Γκαλένα Βελίκοβα (η οποία έλειπε από τους κριτές του δεύτερου «Dancing»), αφετέρου θα έχουμε νέα συμμετοχή, αυτή της κυρίας Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία φέρνει νέο αέρα στο σόου.

Οσο για τους διαγωνιζομένους, δείχνουν να αδημονούν για τη μεγάλη πρεμιέρα, στην οποία αναφέρονται διαρκώς σε συζητήσεις τους στα social media. Χαρακτηριστικές είναι οι μεταξύ τους συζητήσεις που γίνονται στο Twitter, όπου μιλούν, μεταξύ άλλων, για την κούραση και τους τραυματισμούς τους (όπως ο Γιάννης Αϊβάζης και η Ελενα Παπαβασιλείου).
Κλείσιμο

Η πλήρης λίστα των σταρ που συμμετέχουν στην παραγωγή περιλαμβάνει από γυναίκες τις Βάνα Μπάρμπα, Μαριάντα Πιερίδη, Ελενα Παπαβασιλείου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Λάουρα Νάργες, Βάσια Τριφύλλη, Νικολέττα Ράλλη και Κέλλυ Κελεκίδου. Οσο για τους κυρίους, θα χορέψουν οι Νίκος Αναδιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Σπύρος Σούλης, Γιώργος Τσαλίκης, Ηλίας Βρεττός και Κώστας Κρομμύδας.

Οι πρόβες έχουν μέχρι στιγμής σταθεί πολύωρες για όλους, όμως το αποτέλεσμα φαίνεται πως τους έχει αφήσει ικανοποιημένους. Στη σημερινή πρεμιέρα, όπως γίνεται πάντα, δεν θα υπάρξει αποχώρηση, οπότε η «κρυάδα» για τον πρώτο αποχωρήσαντα θα έρθει από την άλλη εβδομάδα.  Από εκεί και πέρα, στα παρασκήνια του σόου θα βρίσκεται ο περσινός νικητής Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος θα έρχεται σε άμεση επαφή με τους διαγωνιζόμενους αμέσως μετά την εμφάνιση και τη βαθμολόγησή τους από την κριτική επιτροπή.  Ολα είναι έτοιμα, λοιπόν, κι από σήμερα το βράδυ ο χορός των αστέρων επιστρέφει ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης