Δύσκολες ώρες για τη Λίζα Δουκακάρου μετά το χαμό του συζύγου της

Δύσκολες ώρες για τη Λίζα Δουκακάρου μετά το χαμό του συζύγου της

Ο γνωστός επιχειρηματίας ένιωσε έντονη δυσφορία, την ώρα που βρισκόταν σε φίλους τους για φαγητό…

Δύσκολες ώρες για τη Λίζα Δουκακάρου μετά το χαμό του συζύγου της
Δύσκολες ώρες περνάει η Λίζα Δουκακάρου, καθώς το βράδυ της Κυριακής έχασε αιφνιδίως το σύζυγο της, Στέλιο Εμβαλωμένο. Ήταν ζευγάρι 22 χρόνια, από όταν η Λίζα ήταν φοιτήτρια, και το 1992 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.  Οι δυο τους έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μέχρις ότου να τους χωρίσει ο θάνατος και δυστυχώς, το νήμα της ζωής του γνωστού επιχειρηματία κόπηκε εντελώς ξαφνικά στα 59 του χρόνια.

Κλείσιμο
Ο γνωστός επιχειρηματίας ένιωσε έντονη δυσφορία, την ώρα που βρισκόταν σε φίλους τους για φαγητό. Η αδιαθεσία του συζύγου της έκανε τη δημοσιογράφο να καλέσει αμέσως τους «Γιατρούς SOS», οι οποίοι και διέγνωσαν καρδιακό επεισόδιο. Αμέσως, κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο Στέλιος Εμβαλωμένος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.  Η κηδεία του άτυχου επιχειρηματία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.



Η Λίζα Δουκακάρου είναι συγκλονισμένη και ακόμη δε μπορεί να πιστέψει πώς έχασε με αυτόν τον τρόπο τον σύντροφο της ζωής της. Η ίδια δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση, ωστόσο λίγες ώρες έπειτα από το χαμό του συζύγου της ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο. Οι φίλοι της, άνθρωποι απλοί, αλλά και από το χώρο της ελληνικής showbiz άρχισαν να γράφουν μηνύματα συμπαράστασης προς τη γνωστή δημοσιογράφο, ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του συζύγου της, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τα θερμά τους συλλυπητήρια. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης