Μαριάντα Πιερίδη: «Εγώ φταίω για τον χωρισμό»

Μαριάντα Πιερίδη: «Εγώ φταίω για τον χωρισμό»

Η Μαριάντα Πιερίδη έδωσε συνέντευξη στην κυπριακή έκδοση του περιοδικού «Down Town» και μίλησε για το χωρισμό της από τον επί οχτώ χρόνια σύντροφό της, Δ. Καμενίδη, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για το χωρισμό.

Μαριάντα Πιερίδη: «Εγώ φταίω για τον χωρισμό»
Η Μαριάντα Πιερίδη έδωσε συνέντευξη στην κυπριακή έκδοση του περιοδικού «Down Town» και μίλησε για το χωρισμό της από τον επί οχτώ χρόνια σύντροφό της, Δ. Καμενίδη, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για το χωρισμό. "Εγώ φταίω για τον χωρισμό μας. Ίσως γιατί δεν έδινα αρκετό χρόνο στη σχέση μας, επειδή ήμουν πολύ απορροφημένη στα προβλήματα της δουλειάς, της καθημερινότητας-κάτι που τελικά έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή. Φταίω περισσότερο από εκείνον".

Για το αν πήρανε από κοινού την απόφαση να χωρίσουν, η τραγουδίστρια απαντά: "Και ναι και όχι. Πιστεύαμε πως απλά περνάμε μία κρίση, η οποία θα τελείωνε κάποια στιγμή-κάτι, άλλωστε, που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που ζουν για πολλά χρόνια μαζί, είτε είναι παντρεμένα είτε όχι-, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μάλλον είχε χαθεί αυτό που έχουν τα ζευγάρια μεταξύ τους και υποθέτω πως είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλική η σχέση μας. Κάποια στιγμή είχε αρχίσει και το πάθος να φθείρεται. Αν και το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι κάτι που μπορώ να καταλογίσω σε μένα ή στο Δημήτρη- γιατί ο Δημήτρης, όπως όλοι όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν, είναι ένας άνθρωπος πολύ παθιασμένος, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Απλά, μάλλον είχαμε σταματήσει να είμαστε "ζευγάρι" και γίναμε λιγάκι "συγγενείς".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης