Γ. Λιάγκας: "Η Φαίη έχει τα ωραιότερα πόδια στην ελληνική τηλεόραση"

Γ. Λιάγκας: "Η Φαίη έχει τα ωραιότερα πόδια στην ελληνική τηλεόραση"

«Δεν είμαι σταρ. Τι σημαίνει σταρ; Κάποια στιγμή τελειώνει αυτό. Στην Ελλάδα άλλωστε τα άλογα τα σκοτώνουμε πριν την ώρα τους», είπε μεταξύ άλλων  όντας καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή "Movies & Stars"...

Γ. Λιάγκας: "Η Φαίη έχει τα ωραιότερα πόδια στην ελληνική τηλεόραση"
Καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή "Movies & Stars" ήταν ο οικοδεσπότης του "Πρωινού mou", Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του, λέγοντας μεταξύ άλλων για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής:  «Δεν είμαι ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης. Ποτέ δεν έχω μιλήσει για πρωτιές και νούμερα, δεν είναι εποχές που ο κόσμος γουστάρει τους επηρμένους, τα νούμερα τα κάνουμε αλλά δεν έχει νόημα να βγω να τα φωνάζω. Είναι δεδομένο ότι σε άλλες εποχές με αυτά τα νούμερα θα αμοιβόμασταν καλύτερα, το σημαντικό όμως,είναι ότι πληρωνόμαστε. Δεν είμαι σταρ. Τι σημαίνει σταρ; Κάποια στιγμή τελειώνει αυτό. Στην Ελλάδα άλλωστε τα άλογα τα σκοτώνουμε πριν την ώρα τους». 

Όσο για την Ευγενία Μανωλίδου και την κόντρα τους ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε εξηγήσεις: «Ποτέ δεν έχω πει ότι δεν μου αρέσει η Ευγενία Μανωλίδου, πάντα λέω ότι μου αρέσει πάρα πολύ στην τηλεόραση, αυτό που δεν μου άρεσε είναι πολλές φορές ο στημένος τρόπος που διαχειρίζεται την τηλεοπτική της εικόνα. Δεν το έκανα για να παίζω στα κανάλια. Εγώ είμαι στα κανάλια, γιατί να παίζω παραπάνω; Δεν εχω ρίξει κάποιο γάντι για να το σηκώσει η Μανωλίδου». 
Κλείσιμο

Φυσικά ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την γυναίκα του, Φαίη Σκορδά λέγοντας τα εξής: «Πιστεύω ότι η Φαίη έχει τα ωραιότερα πόδια στην ελληνική τηλεόραση. Είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου και αυτό με κάνει να την αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Όλοι οι άνθρωποι μπαίνουμε στη λογική να αλλάξουμε τον άλλο και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος, γιατί τελικά ερωτευόμαστε αυτά που μας εκνευρίζουν. Όταν γνωριστήκαμε η Φαίη δεν τρελαινόταν για παράδειγμα με τη θάλασσα, τώρα την έχω κάνει θαλασσόλυκο. Πέφτει, ρίχνει σκοινιά από το φουσκωτό. Η Φαίη είναι υπεύθυνος άνθρωπος, δεν μπορεί την αταξία, αν γυρίσουμε ένα το βράδυ και ανακαλύψει ένα τσαλακωμένο πουκάμισο μπορεί να κάτσει δύο ώρες να τακτοποιήσει όλη τη ντουλάπα».

Τέλος αναφέρθηκε στα περιοδικά και τις φωτογραφίες που τον έχουν να κάνει μπάνιο με τον γιό του στην θάλασσα. «Παίζοντας και εμείς στο παιχνίδι της σόουμπιζ δεν μπορώ να απαγορεύσω στον οποιονδήποτε φωτογράφο να με βγάλει φωτογραφία. Δεν έχω στήσει όμως ποτέ παπαράτσι. Εκεί που είμαι κάθετος και έχω στείλει και εξώδικα σε περιοδικά δύο φορες είναι με το παιδί. Και επειδή τον τελευταίο καιρό έγιναν δύο "κίτρινες κάρτες" έγινα έξαλλος. Μπορεί όσοι δείχνουν τα παιδιά τους στα περιοδικά να έχουν και μια στρατιά ανθρώπων να τα φυλάνε. Εγώ όμως δεν έχω! Γιατί αυτό το παιδάκι όταν πάει στον παιδικό σταθμό να ξέρουν ότι είναι το παιδί του Λιάγκα και της Σκορδά. Πιστεύω ότι όταν υπερπροβάλεις τη ζωή σου ο κόσμος κάποια στιγμή σου λέει "άει στο διάολο!" .Οι περισσότεροι που βγαίνουν στα περιοδικά αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν πέφτει τάλιρο, δεν έχουν ούτε μαντήλι να κλάψουν». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης