Ελένη Μενεγάκη: «Γιατί αποφάσισα να μιλήσω στον Θέμο...»

Ελένη Μενεγάκη: «Γιατί αποφάσισα να μιλήσω στον Θέμο...»

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την απόφασή της να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο...

Ελένη Μενεγάκη: «Γιατί αποφάσισα να μιλήσω στον Θέμο...»
Aποκαλυπτική και άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η τηλεοπτική συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη στον Θέμο Αναστασιάδη τη Δευτέρα το βράδυ. Η παρουσιάστρια «φόρεσε» το πιο λαμπερό της χαμόγελο και μίλησε για όλους και για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια. Η Ελένη, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την απόφασή της να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Μπήκα χωρίς να έχω δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου... Πήγα να περάσουμε όμορφα και να κάνουμε καλή παρέα στον κόσμο... Ήταν πολύ καλοί οικοδεσπότες. Δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση. Ένιωσα ότι με σεβάστηκαν...», είπε αρχικά στην εκπομπή της και τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Όταν τελείωσε η συνέντευξη στην εκπομπή, σκέφτηκα πως τα είπαμε όλα. Δεν είμαι καμία που βγήκα σήμερα. Αν δε θέλω να πω κάτι δεν θα το πω. Φεύγοντας από εκεί αισθάνθηκα ότι είπα όσα όφειλα να πω στον κόσμο που με ξέρει εδώ και μια εικοσαετία και πιθανώς είχε κάποιες απορίες και κάποια κενά. Ελπίζω να μπήκε το κάθε κουτάκι στη θέση του. Θέλω να κλείσει το κάθε κεφάλαιο οριστικά, δεν έχω σκοπό να ξανά μιλήσω γι' αυτό, θεωρώ πως ό,τι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε, τελείωσαν εξάλλου αυτά, τώρα είμαστε σε άλλα πράγματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης