Η Ελένη μίλησε στον Θέμο για… «ΟΛΑ»!

Η Ελένη μίλησε στον Θέμο για… «ΟΛΑ»!

To διαζύγιο, τα δύσκολα χρόνια έπειτα από αυτό, τα προβλήματα υγείας, οι φιλίες που έχασε και φυσικά... ο Ματέο

Η Ελένη μίλησε στον Θέμο για… «ΟΛΑ»!
Δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη, η οποία ήταν και πάλι στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ» και μίλησε πραγματικά για… όλα! Για το πολύκροτο διαζύγιό της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το περιβόητο δελτίο τύπου που ανακοίνωνε το χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο, την υγεία της αλλά και τις φιλίες που έχασε.

Μετά το χιούμορ των πρώτων λεπτών και την Ελένη να λέει: «Αααχ, επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος μετά από τρία χρονιά…»
Κλείσιμο
… σειρά είχαν οι «δύσκολες» ερωτήσεις.

Φυσικά η συζήτηση πήγε αμέσως στα δύσκολα χρόνια του διαζυγίου της και στον τρόπου που τα ΜΜΕ το διαχειρίστηκαν. Μάλιστα, η Ελένη δε δίστασε να αποκαλύψει πως η μεγάλη διάσταση που πήρε ο χωρισμός της την επηρέασε και άποψη υγείας. «Η αλήθεια είναι ότι κλάταρα. Άσχετα αν δεν ήθελα ποτέ να το δείξω ούτε στην εκπομπή, ούτε στους γύρω μου. Κλάταρα και από θέμα υγείας και από θέμα ψυχολογίας, από τα πάντα. Μου βγήκαν και θέματα υγείας, αλλά εντάξει, είμαι καλά» είπε και συνέχισε: «Και πάνω σε όλο αυτό τον χαμό που δεν ήξερα αν θα αντέξω να βγάλω την χρονιά, ήρθε και η νέα πρόταση από τον Alpha, για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Έκανα να τους απαντήσω έξι ολόκληρους μήνες. Μετά το εξάμηνο αυτό, τους είπα "οκ" ανανεώνουμε, με την προϋπόθεση βέβαια του να εξακολουθήσω να ζω... Γιατί αν μετά απ ΄όλα αυτά με πάρουν με το φορείο, να μπορέσω να σπάσω το συμβόλαιο...».

Oσο για την απόφαση του χωρισμού; «Το πώς έγινε όλο αυτό και πήραμε με τον Γιάννη την απόφαση να χωρίσουμε, δεν μπορώ έτσι απλά να το απαντήσω... Κανονικά όντως πρέπει να διεκδικεί κανείς όλο αυτό που πιστεύει πως του ανήκει... Όταν σταματάει να δίνει χαρά ο ένας στον άλλο και δεν μπορούν να είναι καλά και οι δύο σε μια σχέση, καλό είναι να χωρίζεις, αλλά μόνο αν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Εγώ δεν ήξερα αν θα το άντεχα… Σήμερα που έχουν περάσει τόσα χρόνια  και τα παιδιά μου είναι καλά και εγώ ξαναβρήκα την Ελένη λέω “εντάξει”. Έτσι έπρεπε να γίνει και είμαστε καλύτερα και οι δύο… Όλα τα πράγματα κάνουν έναν κύκλο και όταν ξανά βρίσκεις τον εαυτό σου, στέκεσαι όρθιος. Όπως όταν χάνεις έναν αγαπημένο σου άνθρωπο... Πεθαίνεις, πονάς, υποφέρεις, αλλά στην πορεία το συνηθίζεις.




Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί το δικό μου θέμα, έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Τόσος κόσμος χωρίζει και στην Ελλάδα και εκτός και στον χώρο των media, το δικό μου θέμα, όμως, πήρε απίστευτες διαστάσεις. Τι να πω ίσως να κάναμε κάτι λάθος κι εμείς...».

«Ναι, τρόμαξα με την τηλεόραση και με όλο αυτό το κλίμα που να θέλει ο ένας να... κατασπαράξει τον άλλο», συνέχισε η παρουσιάστρια. «Μάλιστα, σκέφτηκα κι εγώ, μήπως όλα αυτά τα χρόνια έχω αδικήσει κανέναν ή μήπως έχω ξεφύγει κάπου... Πιστεύω ,όμως, ότι πρέπει να έχεις τα... κότσια για να μπαίνεις σε τέτοιες μάχες που να τα χώνεις στον άλλο και να τρως τα κρέατα του άλλου. Όλο αυτό, όμως, εμένα δεν με αφορά, δε με ενδιαφέρει».





«Το μοναδικό πράγμα με το οποίο έγινα έξαλλη και αναγκάστηκα να πάρω τα μέτρα μου, ήταν το θέμα των παιδιών», τόνισε επίσης και εξήγησε: «Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό, είδα ότι άρχισαν να γίνονται χοντράδες…Την τηλεόραση την είχα πάντα κλειστή στο σπίτι, περιοδικά δεν έπαιρνα, τα παιδιά ήταν και πιο μικρά και δεν καταλάβαιναν και πολλά πράγματα και δεν είχαν και πρόσβαση σε κομπιούτερ και Ίντερνετ και όντως έμειναν ανέπαφα απ ΄όλο αυτό...».
 
Όσο για το περιβόητο δελτίο τύπου που ανακοίνωνε το χωρισμό της; «Είχε αρχίσει να γράφεται στα blogs ότι ένα ζευγάρι πολύ γνωστό ετοιμάζεται να χωρίσει. Και σκεφτήκαμε, μπορεί λανθασμένα, ότι ναι μεν θα γίνει θέμα, αλλά ίσως αν το πεις μόνος σου, θα σχολιαστεί για μια δυο μέρες ή μια εβδομάδα και τέλειωσε. Νομίζαμε ότι δεν θα ασχοληθούν άλλο».

Παράλληλα, δε δίστασε να παραδεχθεί πως όλη αυτή η ιστορία του διαζυγίου της θα της έκανε κακό στην καριέρα της: «Όντως, υπήρξαν στιγμές που είπα "τι θα σκέφτονται για μένα" ; Όμως, είπα θα ασχοληθώ πρώτα απ ΄όλα και πάνω απ ΄όλα με το τι είναι καλό για την οικογένειά μας. Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι όλο αυτό τον κόσμο αν χρειαστεί θα τον ξανά κερδίσω, γιατί θα βγω αλώβητη απ ΄όλο αυτό και θα εξακολουθήσω να είμαι η Ελένη που γνώρισαν, η Ελένη τους. Άλλωστε, οι περισσότεροι στον κύκλο τους έχουν και κάποιο χαλασμένο γάμο και στο κάτω-κάτω της γραφής δεν σκότωσα και κανέναν...», είπε η ίδια.




Για τη φιλία της με τη Δέσποινα Βανδή και την Τζένη Μπαλατσινού, είπε: «Με τη Δέσποινα δεν έχει γίνει κάτι... Με τηΔέσποινα κάποια στιγμή χαθήκαμε… Με την Τζένη είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση... Είχε να κάνει με τα οικογενειακά μου και με το πώς χειρίστηκαν όλο αυτό το θέμα... Χρησιμοποίησαν άκομψα την σχέση που είχαμε. Πιστεύω πως έβαλαν πιο πάνω το επιχειρηματικό κομμάτι και το πόσα περιοδικά θα πουλήσουμε, από την Ελένη, από τη φίλη μας. Γιατί ήμασταν πραγματικά φίλοι και κάναμε πολύ καλή παρέα. Εγώ δεν κρέμασα ποτέ κανέναν και δεν αδίκησα ποτέ κάποιον και αν το έχω κάνει χωρίς να το καταλάβω ζητώ συγγνώμη...».

Όσο για το νέο κεφάλαιο της ζωής της, τον Μάκη Παντζόπουλο; «Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι ΄αυτό, για να μην γίνει καμία παρεξήγηση και μπλεχτούν και τα παιδιά μου.



Είναι αλήθεια ευτυχισμένη; Αν είμαι ευτυχισμένη; Τι πάει να πει ευτυχία; Ναι, ζω ευτυχισμένες στιγμές και μετά από τόσες φουρτούνες αυτές τις στιγμές τις εκτιμάς περισσότερο...».

Όσο για μια ενδεχόμενη πρόταση από τον Ant1; «Αν δεν είχα κάποιο συμβόλαιο ή πρόταση από τον Alpha πραγματικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να έρθω στον Ant1, ούτε να μιλήσω επαγγελματικά με τον Γιάννη. Στον Alpha έχω περάσει όλα αυτά τα χρόνια πολύ όμορφα και τώρα καταλαβαίνω γιατί κι εσείς μείνατε εκεί τόσα χρόνια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης