Κ. Καινούργιου: Ίσως κάνω λάθος που φροντίζω τόσο την εμφάνισή μου!

Κ. Καινούργιου: Ίσως κάνω λάθος που φροντίζω τόσο την εμφάνισή μου!

Στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη!

Κ. Καινούργιου: Ίσως κάνω λάθος που φροντίζω τόσο την εμφάνισή μου!
Αυτή είναι ίσως η πιο ειλικρινή της συνέντευξη! Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά στο περιοδικό «Prevention» και αποκαλύπτει ότι πηγαίνει σε ψυχολόγο, ενώ παραδέχεται ότι η υπερβολική φροντίδα της εξωτερικής της εμφάνισης είναι λάθος. 

«Θα εξομολογηθώ το εξής, γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους: το τελευταίο διάστημα επισκέπτομαι έναν ψυχολόγο, ο οποίος με έχει βοηθήσει στη διαχείριση ορισμένων καταστάσεων. Μέχρι τώρα, αρκετές φορές έχω κάνει λάθος χειρισμούς, οπότε σκέφτηκα ότι κάποιος ειδικός θα μπορούσε να με στηρίξει. Λόγω των καιρών και των δύσκολων καταστάσεων νομίζω πως όλοι το έχουμε ανάγκη. Είναι καλύτερο να στερηθεί κάποιος κάποια άλλα πράγματα για να κάνει κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό του», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Για την περιποίηση της εμφάνισή της, είπε: «Ίσως ένα λάθος που κάνω είναι να φροντίζω την εμφάνισή μου υπερβολικά. Παρ’ όλα αυτά, δύο φορές την εβδομάδα κάνω peeling προσώπου και σώματος. Πίνω πολύ νερό και πράσινο τσάι και χρησιμοποιώ φαρμακευτικές κρέμες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης