Κατερίνα Καινούργιου: Η «εξομολόγηση» μέσω Facebook

Κατερίνα Καινούργιου: Η «εξομολόγηση» μέσω Facebook

Για τα τραγικά λάθη, τις λάθος επιλογές, τις λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος και το χρόνο που δε γυρνά πίσω μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου...

Κατερίνα Καινούργιου: Η «εξομολόγηση» μέσω Facebook
Για τα τραγικά λάθη, τις λάθος επιλογές, τις λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος και το χρόνο που δε γυρνά πίσω μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου… και όλα αυτά όχι μέσω μιας νέας της συνέντευξης, αλλά μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.

«Καλησπέρα παιδιά…. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματά σας… Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας… Υπάρχουν στιγμές που κάνουμε τραγικά λάθη, λάθος επιλογές, λάθος συμπεριφορές, για τις οποίες μετανιώνουμε… Ο χρόνος πίσω δε γυρνά και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από αυτές τις καταστάσεις και να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, καταλαβαίνουμε και ποιοι είναι και οι πραγματικοί μας φίλοι, οι άνθρωποι που μας αγαπούν και μας στηρίζουν σε όλα! Και αυτοί δε μας χαϊδεύουν ΠΟΤΕ τα αυτιά. Μας λένε την αλήθεια, όσο κι αν πονά. Στη ζωή μου, λοιπόν, νιώθω πολύ τυχερή που έχω υπέροχους γονείς, αληθινούς φίλους και… καταπληκτικούς συνεργάτες. Και δεν θέλω τίποτα παραπάνω! Είμαι ευτυχισμένη! Φιλιά σε όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Όσο για το λόγο που την οδήγησε στην παραπάνω «εξομολόγηση»; Άγνωστος!

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης